Bu Yılın Saç Rengi Trendi Belli Oldu - Son Dakika
Güncel

Bu Yılın Saç Rengi Trendi Belli Oldu

Bu Yılın Saç Rengi Trendi Belli Oldu

1999'da yaşanan olaylardan sonra gözden düşen Woodstock'un boşluğunu dolduran Coachella festivali, ilk olarak 1999'da ortaya çıksa da sürekli olarak 2001'den bu yana düzenleniyor ve her geçen yıl biraz daha ilgi görüyor.

11.04.2016 12:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1999'da yaşanan olaylardan sonra gözden düşen Woodstock'un boşluğunu dolduran Coachella festivali, ilk olarak 1999'da ortaya çıksa da sürekli olarak 2001'den bu yana düzenleniyor ve her geçen yıl biraz daha ilgi görüyor. Pek çok müzik grubunun sahne aldığı festival aynı zamanda farklı türden sanatçıların da eserlerini sergilediği bir etkinlik alanını kapsıyor. Coachella özellikle son 5 yıldır özellikle moda alanında trendlerin çıkış noktası oldu. Pek çok giyim markasının yakından takip ettiği festivale katılan gençlerin seçimleri bütün bir yılın moda akımını etkiliyor. Bu sene H&M markasının sponsorluğunda gerçekleşen etkinliğin başlamasına sayılı günler kala şimdiden yılın saç rengi trendi belli oldu gibi.

Coachella'ya katılacak sanatçı ve katılımcıların sosyal medyada etkinliğe giderken ne giyeceklerini, saçlarını ne renge boyayacaklarını paylaşmasından sonra pek çok kişinin aynı saç rengini tercih ettiği görüldü. "Altın Gül" olarak tanımlanan saç renginin şimdiden 2016'nın en popüler saç rengi olacağı konusunda büyük bir görüş birliği oluştu. 15-17 ve 22-24 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek festival merakla bekleniyor.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Bu Yılın Saç Rengi Trendi Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement