Büfeciden tabut ve helvalı eylem - - Son Dakika
Güncel

Büfeciden tabut ve helvalı eylem -

Muratpaşa Belediyesinin kendisi ile kira sözleşmesi yenilememesine kızan büfeci, büfe önüne tabut koyarak ve vatandaşlara helva dağıtarak eylem yaptı.

16.01.2014 14:12

Muratpaşa Belediyesinin kendisi ile kira sözleşmesi yenilememesine kızan büfeci, büfe önüne tabut koyarak ve vatandaşlara helva dağıtarak eylem yaptı.

Güvenlik Mahallesi Vatan Bulvarı'nda büfe işleten Selim Ekiz, kendisi ile sözleşme yenilemeyen Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen'i protesto etmek için büfesine dev bir pankart astı. Ekiz ve büfe çalışanları, ardından büfe önüne Evcilmen'in fotoğrafının bulunduğu temsili tabut koydu. Tabut önünde temsili bir hoca dua etti. Ekiz ve büfe çalışanları, ardından çevreden geçen vatandaşları helva dağıttı.

Ekiz, gazetecilere yaptığı açıklamada, 1999 yılında ilk kez seçilen Evcilmen'in belediye başkanlığı görevinin 73 gün sonra sona ereceğine inandığını söyledi. Antalya Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki 22 büfeden kendi büfesinin de bulunduğu 8'inin imar düzenlemesi nedeniyle Muratpaşa Belediyesine geçtiğini, ardından belediyenin 8 büfeden sadece kendisiyle sözleşme yenilemediğini ifade eden Ekiz, "Sözleşmenin yenilenmemesi üzerine Antalya 1. İdare Mahkemesi'ne başvurduk. Mahkeme bizi haklı buldu" dedi.

Mahkeme kararına rağmen Belediye Meclisinin yıkım kararı aldığını, kendilerinin de kararı durdurmak için tekrar mahkemeye başvurduklarını anlatan Ekiz, mahkeme sürecini beklediklerini kaydetti.

Muratpaşa Belediyesi yetkilileri ise söz konusu büfenin park alanı içerisinde kaldığının tespit edildiğini, alanın peyzaj projesi kapsamında değerlendirilmesinin meclis kararı ile uygun bulunduğunu bildirdi.

Büfeciden tabut ve helvalı eylem -
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Büfeciden tabut ve helvalı eylem - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement