Bursa'da Atv Çalan Hırsızlar Böyle Görüntülendi - Son Dakika
Güncel

Bursa'da Atv Çalan Hırsızlar Böyle Görüntülendi

Bursa'da ATV çalan hırsızlar böyle görüntülendiBURSA'nın merkez Osmangazi iİçesi'nde, bir apartmanın girişinde Ersin Özer'e ait ATV aracını düz kontak yöntemi ile çalıştırıp çalarak kayıplara karışan 2 hırsız, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

19.08.2017 14:33

Bursa'da ATV çalan hırsızlar böyle görüntülendi

BURSA'nın merkez Osmangazi iİçesi'nde, bir apartmanın girişinde Ersin Özer'e ait ATV aracını düz kontak yöntemi ile çalıştırıp çalarak kayıplara karışan 2 hırsız, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Geçit Mahallesi'nde bulunan bir sitede akşam saatlerinde meydana geldi. Sabah işe gitmek üzere evinden çıkan. Ersin Özer, apartmanın girişinde bıraktığı 16 NMR 05 plakalı ATV aracının olmadığını fark edince güvenlik kamera kayıtlarını inceleyerek aracının çalındığını gördü. Özer, durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler güvenlik kamera kayıtlarını alarak hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

Özer'e ait ATV'nin çalınması ise sitede bulunan güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Görüntülerde, 20 yaşlarında 2 şüphelinin, sitesinin bahçe kapısını açarak girdiği, apartmanın altından bulunan ATV aracın düz kontak yaparak çalıştırdığı ve ATV aracına binerek siteden kaçtıkları görüldü.

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

SÜRE: 0.27 saniye

BOYUT: 85 MB

Bursa\'da Atv Çalan Hırsızlar Böyle Görüntülendi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa'da Atv Çalan Hırsızlar Böyle Görüntülendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement