Bursa'da bir alışveriş merkezinde çıkan yangın sonucu vatandaşlar tahliye edildi - Son Dakika
Güncel

Bursa'da bir alışveriş merkezinde çıkan yangın sonucu vatandaşlar tahliye edildi

Bursa\'da bir alışveriş merkezinde çıkan yangın sonucu vatandaşlar tahliye edildi

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde bulunan bir alışveriş merkezinin yemek katında çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın sırasında alışveriş merkezinde bulunan çok sayıda vatandaş tahliye edildi. Yangın anları ise bir vatandaşın cep telefonuyla saniye saniye kaydedildi. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

10.08.2023 01:57  Güncelleme: 01:58

BURSA'da bir alışveriş merkezinin yemek katında çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Ekiplerin yangına müdahalesi sırasında alışveriş merkezi içerisindeki çok sayıda vatandaş tahliye edildi. Onlar bir vatandaşın cep telefonuna saniye saniye yansıdı.

Yangın, saat 22.00 sıralarında Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesindeki bir alışveriş merkezinin yemek katında çıktı. AVM içerisinde bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesinin ardından yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. AVM'de bulunan çok sayıda vatandaş tahliye edildi. Vatandaşların tahliye sırasında yaşadıkları panik anlar bir vatandaşın cep telefonuna saniye saniye yansıdı. Polis ekipleri yangınla ilgili inceleme başlattı.

FOTOGRAFLI

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa'da bir alışveriş merkezinde çıkan yangın sonucu vatandaşlar tahliye edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement