Bursa'da Tır Yolcu Otobüsüne Çarptı: 1 Ölü, 26 Yaralı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Bursa'da Tır Yolcu Otobüsüne Çarptı: 1 Ölü, 26 Yaralı

21.06.2015 20:53  Güncelleme: 08:03

Bursa’da bitkisel yağ ve hayvan yemi taşıyan TIR’ın yolcu otobüsüne çarpması sonucu 1 kişi öldü, 26 kişi yaralandı.

Bursa'da bitkisel yağ ve hayvan yemi taşıyan TIR'ın yolcu otobüsüne çarpması sonucu 1 kişi öldü, 26 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, İnegöl yönüne giden sıvı yağ ve hayvan yemi yüklü Hakan Çetin (38) idaresindeki 16 HAK 79 plakalı TIR, Kestel ilçesi Gölbaşı mevkiinde önündeki yolcu otobüsüne çarparak alev aldı. İddiaya göre yolcu almak için geri manevra yapan yolcu otobüsüne arkadan çarpan TIR şoförü Hakan Çetin sıkıştığı araçta yanarak hayatını kaybederken, otobüs sürücüsü ile aynı araçta bulunan 25 kişi ise yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Araçta yanarak hayatını kaybeden Çetin'in cenazesi ise, itfaiye ve kurtarma ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkartılarak cenaze aracına konuldu. İtfaiye ekiplerinin yanan aracı söndürme çalışmaları devam ediyor.

Evli ve 1 çocuk babası olan Karacabey Taşıyıcılar Kooperatifi üyesi Hakan Çetin'in Ankara'nın Emirdağ ilçesindeki bir fabrikaya ürün götürdüğü öğrenildi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bursa'da Tır Yolcu Otobüsüne Çarptı: 1 Ölü, 26 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement