Bursa Şehit Acısı Bursa?ya Düştü - Son Dakika
Güncel

Bursa Şehit Acısı Bursa?ya Düştü

Bursa Şehit Acısı Bursa?ya Düştü

Şehit acısı Bursa'ya düştüHAKKARİ'nin Şemdinli İlçesi'nde, askeri aracın geçişi sırasında bölücü terör örgütü tarafından yola döşenen patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan 5 askerden Piyade Sözleşmeli Er Yunus Yılmaz'ın acı haberi Bursa'nın Merkez Osmangazi İlçesi'ndeki babasının evine verildi.

10.07.2016 18:40

Şehit acısı Bursa'ya düştü

HAKKARİ'nin Şemdinli İlçesi'nde, askeri aracın geçişi sırasında bölücü terör örgütü tarafından yola döşenen patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan 5 askerden Piyade Sözleşmeli Er Yunus Yılmaz'ın acı haberi Bursa'nın Merkez Osmangazi İlçesi'ndeki babasının evine verildi.

Şemdinli İlçesi'nin Beyyurdu-Aktütün Karayolu'nda yol kontrolü yapan askerleri taşıyan aracın geçişi sırasında teröristlerce yola döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu Sözleşmeli Piyade Er Yunus Yılmaz, 4 silah arkadaşıyla şehit oldu. Yunus Yılmaz'ın şehit olduğu haberi Bursa'nın merkez Osmangazi İlçesi Adnan Menderes Mahallesi Arafat Sokak'ta oturan babası Selami ve annesi Azime Yılmaz'a verildi.

Yunus Yılmaz'ın şehit olduğu haberinin duyulmasının ardından yakınları ve komşuları eve akın ederken, binanın önüne Türk bayrağı asıldı.

Yılmaz ailesinin 3 çocuğundan biri olan Yunus Yılmaz'ın kardeşinin de olduğu ve tezkere aldıktan sonra 2 yıl bir fabrikada çalıştığ öğrenildi. 29 Nisan'da sözleşmeli olarak göreve başlayan ve bekar olan Yunus Yılmaz'ın aslen Giresun'un Tirebolu İlçesi Düzköy nüfusuna kayıtlı olduğu ancak ailesi Bursa'da yaşadığı için cenazesinin burada toprağa verileceği bildirildi.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber-Kamera: Faruk KAHRAMAN/BURSA, (DHA)-

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Şehit Acısı Bursa?ya Düştü - Son Dakika


Advertisement