Bursaspor'da Atiker Konyaspor Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Bursaspor'da Atiker Konyaspor Hazırlıkları Sürüyor

Bursaspor\'da Atiker Konyaspor Hazırlıkları Sürüyor

BURSASPOR, bugün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla Atiker Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

29.03.2017 19:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BURSASPOR, bugün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla Atiker Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Bursaspor'un, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda Atiker Konyaspor ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarına bugün yapılan antrenmanla devam etti. Teknik Direktör Mutlu Topçu nezaretinde gerçekleşen antrenman, yaklaşık 1.5 saat sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman topla koordinasyon çalışmasıyla devam etti. Daha sonra yüksek tempo koşu yapan takım, son bölümde ise dar alanda taktik çalışma yaptı.

Sakatlıkları devam eden Boban Jovic, Ricardo Faty ve Bogdan Stancu takımdan ayrı çalışma yaptı. Milli takımdan dönen Kubilay Kanatsızkuş, Mert Örnek ve Muhammed Şengezer ise takımla birlikte çalıştı.

Bursaspor, yarın akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla Atiker Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

KUBİLAY'A DOĞUMGÜNÜ

Genç oyuncu Kubilay Kanatsızkuş'un 20'nci yaş günü, bugün antrenman öncesinde soyunma odası çıkışında kutlandı. Sürpriz doğum günü pastasının mumlarını üfleyen genç golcüye pastasının ilk dilimini, takım kaptanı Pablo Martin Batalla verdi.

OZAN CAN KÖKÇÜ BURSASPOR'DA

Bursaspor, Hollanda doğumlu 18 yaşındaki gurbetçi genç yetenek Ozan Can Kökcü ile yeşil beyazlıar 4 yıllık anlaşmaya vardı. Ozan Can kendisini Bursasporlu yapan imzayı Özlüce Tesisleri'nde attı.

Bursasphor 2. Başkanı Ali Ademoğlu, "Bizim için çok güzel bir gün. Önce Yeşil Bursa A.Ş., Batman Petrolspor'u 2-0 yenerek 3 puan aldı. Scout ekibimiz tarafından uzun süredir takip edilen ve birçok önde gelen kulübün peşinde koştuğu Ozan Can ile beraberiz. Ozan 1998 doğumlu ve Hollanda'da yetişmiş genç bir oyuncu. Feyenoord altyapısında oynuyordu. Sözleşmesi 1 Temmuz 2017 tarihi ile geçerli olacak. Birçok kulüp belki şu an bize karşı kızabilir, ama önemli bir iş yapıldı. Bursaspor'a önemli bir oyuncunun kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

TİMSAH ARENA'NIN ZEMİNİ İNCELENDİ

Bursa Büyükşehir yetkilileri, Bursa Atatürk Stadyumu'nun 2010 yılında zemini yapan Oytaş ve Çimser (Nevel) firması yetkilileriyle birlikte Büyükşehir Belediyesi Stadı'nda incelemelerde bulundu. Zeminden numuneler alan yetkiler, tetkiklerin ardından yapılması gerekenleri masaya yatıracak ve önerilerde bulunacak.

- Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursaspor'da Atiker Konyaspor Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement