Çakmak Gazından Ölüm - Son Dakika
Güncel

Çakmak Gazından Ölüm

Çakmak Gazından Ölüm

Kumluca ilçesinden Elmalı ilçesine akraba düğününe giden 18 yaşındaki bir lise öğrencisi, çakmak gazı koklayınca hayatını kaybetti.

08.09.2013 14:36

Kumluca ilçesinden Elmalı ilçesine akraba düğününe giden 18 yaşındaki bir lise öğrencisi, çakmak gazı koklayınca hayatını kaybetti.

Kumluca ilçesine bağlı Sarıcasu köyünde yaşayan lise öğrencisi Ali Kökez, Bosna Hersek'li annesi Zijada ve babası Mehmet ile birlikte Elmalı'nın Çobanhisar köyüne düğüne gitti. Düğün sırasında arabalarına giden Ali Kökez, bakkaldan aldığı çakmak gazını kokladı. Kısa süre sonra ailesi tarafından bulunan Ali Kökez'in olay yerine çağırılan sağlık ekipleri tarafından hayatını kaybettiği belirlendi. Jandarma ekiplerinin yaptığı ilk incelemede Ali Kökez'in çakmak gazı kokladığı belirlendi. Kökez'in cenazesi otopsi yapılmak üzere Antalya adli tıp morguna kaldırıldı.

Adli tıp morgunda otopsisi tamamlanan Kökez'in cenazesi yakınları tarafından toprağa verilmek üzere Kumluca'nın Sarıcasu köyüne götürüldü. Bosna-Hersek'ten 12 yıl önce ailesiyle birlikte babasının köyüne yerleşen Ali Kökez'in bir hafta sonra lise 3. sınıfa başlayacağı, çevresi tarafından sevilen biri olduğu öğrenildi.

Öte yandan, 3 Mayıs 2013 tarihinde Antalya'da, 17 yaşındaki Murat Bozkurt da çakmak gazı koklayarak hayatını kaybetmişti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çakmak Gazından Ölüm - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement