Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Yegin, Siirt'te Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Yegin, Siirt'te Açıklaması

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Yegin, Siirt\'te Açıklaması

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Orhan Yegin, "16 Nisan hakikaten Cumhuriyet tarihi boyunca hepimizin karşılaştığı aslında en anlamlı teşviktir.

31.03.2017 12:55

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Orhan Yegin, "16 Nisan hakikaten Cumhuriyet tarihi boyunca hepimizin karşılaştığı aslında en anlamlı teşviktir." dedi.

Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Programı kapsamında Siirt'e gelen Yegin, beraberindeki heyetle Vali Mustafa Tutulmaz'ı ziyaret etti. Yegin, daha sonra Siirt Ticaret ve Sanayi Odasında sivil toplum kuruluşları, oda temsilcileri, sanayiciler ve yatırımcıların yer aldığı toplantıya katıldı.

Yegin, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'de 2000'li yılların başında milletin iradesiyle yönetime gelen kadroların gerçekçi çözümler aramak suretiyle politika geliştirdiğini söyledi.

Türkiye'nin 21. yüzyılın başında çok ciddi mesafeler aldığını anlatan Yegin, "Tıpkı bu ülkeyi yöneten insanlar gibi Cumhurbaşkanı, Başbakan, bakanlıklar gibi biz de bakanlığıma bağlı bürokratlarımızla muhatabımızın ayağına giderek, ne yaptık, ne yapmalıyız, ne yapıyoruz ve nasıl yapıyoruz konularını tartışarak çözüm üretmek gayretiyle sahalardayız." diye konuştu.

Birçok teşvik açıkladıklarını, güzel şeyler konuştuklarını kaydeden Yegin, Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı ve anlamlı Cazibe Merkezi Programı teşvikiyle karşı karşıya olduklarını bildirdi.

Yegin, şöyle devam etti:

"16 Nisan hakikaten Cumhuriyet tarihi boyunca hepimizin karşılaştığı aslında en anlamlı teşviktir. Bugün yeni anayasa değişikliğiyle bize sunulan durum, koalisyon görüşmeleriyle tıkanan koalisyon tartışmalarıyla çıkmaza giren, belirsizliğe giden, yatırımcıyı kaçıran, ürküten, ülkeyi ekonomik, güvenlik, siyasal noktada o süreçlerin, risklerin tamamen Türkiye'nin önünden kaldıran bir sistemi, teşviki bizim önümüze sunuyor. Ümit ederiz ki diğer teşvikler gibi bunu da anlamlı bulup, sarılırız dört elle ve 16 Nisan'da Cumhuriyet tarihinin en anlamlı ve kuşatıcı bu teşvikine sahip çıkar ve hayata geçiririz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Yegin, Siirt'te Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement