Camiden Ayakkabı Hırsızlığı Güvenlik Kamerasında - Son Dakika
Son Dakika Logo

Camiden Ayakkabı Hırsızlığı Güvenlik Kamerasında

Camiden Ayakkabı Hırsızlığı Güvenlik Kamerasında
19.08.2014 11:27  Güncelleme: 11:31

Merkez Yıldırım ilçesinde bir camide, ayakkabıları pantolon ve montlarının içine doldurarak kaçan iki zanlı, güvenlik kameralarına yansıdı.

Bursa'da bir camiden ayakkabı hırsızlığı, güvenlik kameralarınca görüntülendi.

Alınan bilgiye göre, merkez Yıldırım ilçesindeki bir camiye ikindi namazı sırasında gelen iki şüpheli, cemaatten bazılarının ayakkabılarını pantolon ve montlarının içine doldurarak kaçtı.

Namazın ardından ayakkabılarının çalındığını fark eden vatandaşlar, durumu polise bildirdi.

Caminin güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis ekipleri, zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.

Güvenlik kamerası görüntülerinde, camiye giren vatandaşları kapı önünde izleyen biri şapkalı iki zanlının, cemaatin namaza başlamasının ardından ayakkabıların bırakıldığı bölüme girdiği, bir şüphelinin raflarda bulunan bir çift ayakkabıyı montunun içine sakladığı, diğerinin ise ayakkabıları pantolonun bel kısmına yerleştirdiği görülüyor. Daha sonra üzerlerindeki ayakkabıların belli olmaması için kıyafetlerini düzelten zanlıların, caminin ana kapısından koşarak kaçmaları görüntülerde yer alıyor.

Ayrıca, namazdan çıkarak ayakkabılarını bulamayan vatandaşların şaşkınlıkları ve ayakkabılarını arama anları da görüntülere yansıdı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Camiden Ayakkabı Hırsızlığı Güvenlik Kamerasında - Son Dakika


Advertisement