Canik Belediye Başkanı: İlçemizin yollarını güvenli ve konforlu hale getiriyoruz - Son Dakika
Güncel

Canik Belediye Başkanı: İlçemizin yollarını güvenli ve konforlu hale getiriyoruz

Canik Belediye Başkanı: İlçemizin yollarını güvenli ve konforlu hale getiriyoruz

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçede ulaşım alanında yapılan çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirterek, vatandaşların daha güvenli ve konforlu yollarda seyahat etmeleri için ilçenin yollarını düzenli bir şekilde yenilediklerini söyledi. Sandıkçı, ekiplerin sahada titizlikle çalışarak ilçeye yeni yollar kazandırdığını ve ulaşım ağının gücünü artırdığını ifade etti.

02.08.2023 16:39  Güncelleme: 16:42

İlçede ulaşım alanında çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirten Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, "Vatandaşlarımızın daha güvenli ve konforlu yollarda seyahat etmeleri adına ilçemizin yollarını ilmek ilmek işliyoruz" dedi.

Vatandaşların daha güvenli ve konforlu yollarda seyahat etmesi için ilçede yol çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini ifade eden Başkan Sandıkçı, "İlçemizde yol çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın daha güvenli ve konforlu yollarda seyahat etmeleri adına ilçemizin yollarını ilmek ilmek işliyoruz. Ekiplerimizle birlikte sahada titizlikle çalışarak ilçemize yeni yollar kazandırıyor, ulaşım ağımızın gücüne güç katıyoruz" ifadelerini kullandı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Canik Belediye Başkanı: İlçemizin yollarını güvenli ve konforlu hale getiriyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement