Çelik Kış Sezonunda Başarılı Olan Personeli Ödüllendirdi - Son Dakika
Güncel

Çelik Kış Sezonunda Başarılı Olan Personeli Ödüllendirdi

Çelik Kış Sezonunda Başarılı Olan Personeli Ödüllendirdi

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal Çelik kar mücadelesinde başarılı olan personeli teşekkür plaketiyle ödüllendirdi.

29.05.2013 11:05  Güncelleme: 11:07

Çelik " Türkiye'nin karla mücadelesinde ve asfalt çalışmalarında en tecrübeli ekiplerinden birine sahibiz, arkadaşlarımız 24 saat aralıksız çalışmaktalar kendilerini kutluyorum" dedi.

2012 ve 2013 kış sezonunda başarılı çalışmalarından dolayı İl Özel İdaresi Tarım ve Köy İşleri Daire Başkanlığı bünyesinde çalışan personelle bir araya gelen Genel Sekreter Bilal Çelik " Sizler yapmış olduğunuz çalışmayla Bursa'mızın yüz akı oldunuz, ulaşamadığınız hiç bir köy kalmadı sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır" dedi.

Genel Sekreter Bilal Çelik yaptığı açıklamasında " Kış sezonu boyunca 6 ekip, 28 araçla ve 60 personelimizle birlikte 24 saat aralıksız kapanan köy yollarını açık tutmaya çalıştık. Köylerimizden gelen her türlü talep bu personelimiz tarafından en kısa sürede yerine getirilmiştir. Tecrübeli personelimizin başarılı çalışmalarından dolayı kapanan köy yollarımız aynı gün içinde açılmış ve ulaşamadığımız köyümüz kalmamıştır. Her yıl büyük bir titizlikle uygulamasını yaptığımız kış sezonu çalışmalarımızı 2013 yılı olarak tamamlamış bulunuyoruz. Personelimizin fedakarca yaptığı çalışmaları ödüllendirmek yöneticiler olarak görevimizdir, bu kapsamda kış sezonunda görev alan arkadaşlarımıza teşekkür plaketi veriyoruz. Türkiye'nin karla mücadelesinde ve asfalt çalışmalarında en tecrübeli ekiplerinden birine sahibiz, arkadaşlarımız 24 saat aralıksız çalışmaktalar kendilerini kutluyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çelik Kış Sezonunda Başarılı Olan Personeli Ödüllendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement