Cem Akdağ: İkinci Yarı Daha Güzel Basket Oynayacağız - Son Dakika
Güncel

Cem Akdağ: İkinci Yarı Daha Güzel Basket Oynayacağız

Cem Akdağ: İkinci Yarı Daha Güzel Basket Oynayacağız

Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Baş Antrenörü Cem Akdağ, maç sonrası basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

30.12.2012 14:57

Akdağ, "İkinci yarıda sistemimiz oturunca izleyicilerimize daha güzel bir basketbol maçı izlettireceğiz" dedi.

Her iki takımında şiddetle puana ihtiyacı olduğunu ifade eden tecrübeli çalıştırıcı, saha ve seyirci avantajını iyi kullanarak maçı kazanmasını bildiklerini söyledi.

Akdağ, geçen hafta Fenerbahçe Ülker maçında da iyi bir oyun ortaya koyduklarını, ancak bu maçı kazanamadıklarını ve bugün Antalya Büyükşehir Belediye maçını kazanarak rahat bir nefes aldıklarını vurguladı. Cem Akdağ, "Antalya çok organize ve iyi oynayan bir takım. Rotasyon problemleri var ama son derece iyi oynuyorlar, bizde çok ciddi bir eksik var. Zorlanıyoruz. ribaund sorunu yaşıyorduk. Rakibimiz maçın sonuna kadar oynadı ve iyi bir performans gösterdi. Kazandığımız için son derece mutluyuz. Şimdi artık bundan sonra önümüzdeki maçlara bakacağız. Bu hafta sonunda Aliağa maçına gitmeden önce yeni bir oyuncu getiriyoruz. Tam anlamıyla sistemimizi oturtamadık. Sistemimiz yerine oturursa tüm oyuncular takıma katkı sağlarsa daha keyif veren bir oyun ortaya koyacağız." diye konuştu.

Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor oyuncusu Murat ise, "Genel olarak belirli bir yükselişimiz var zaten. Bunu herkes görüyor. Özellikle kendi evimizde daha iyi oynuyoruz. Antalya maçını da kazanıp yolumuza devam etmek istiyorduk açıkçası bunu da başardık. Önümüzde bir Ali Ağa maçı var. Bütün konsantrasyonumuzu ona çevireceğiz. İnşallah o maçı da kazanıp yükselişimize devam etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Baş Antrenörü Altar Tunçkol ise kazanmak için geldikleri maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını dile getirdi. Tunçkol, "Bizim için çok önemli bir maçtı. Kazanmak için gelmiştik iyi de mücadele ettik. İlk yarı berabere gitmesine rağmen, inanılmaz yüzdesiz oynadık. İkinci yarıda yabancı oyuncular, Mutlu'nun yüzdeliği ve rakibin güzel oyunuyla sonunda zorda olsa kaybettik. Bir an önce maç kazanmamız lazım. Gaziantep'i tebrik ederim" değerlendirmesini yaptı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Cem Akdağ: İkinci Yarı Daha Güzel Basket Oynayacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement