Cesur, Büyük Gerçeğe Yaklaştı! - Son Dakika
Güncel

Cesur, Büyük Gerçeğe Yaklaştı!

Cesur, Büyük Gerçeğe Yaklaştı!

Ay Yapım imzalı 'Cesur ve Güzel'in dün akşam yayınlanan bölümünde, babasının mezarını açtırmak zorunda kalan Cesur, onun öldürüldüğünü çıkan raporla kanıtladı.

24.02.2017 13:58  Güncelleme: 13:59

Bölümde; Cesur, babasının katilinin Tahsin Korludağ olduğunu ortaya çıkartmak için çıktığı bu yolda bir kez daha Sühan'la karşı karşıya geldi.

BABASININ MEZARINI AÇTIRAN CESUR'UN GÖZYAŞLARI!

'Cesur ve Güzel'in dün akşam yayınlanan bölümünde Korhan'ın (Erkan Avcı) kasasında uzun yıllardır sakladığı yırtık mektup önce Cahide ardından da Sühan'ın eline geçti. Mektubun varlığından Cesur'un yönlendirmesiyle haberdar olan Sühan, okuduğunda bir kez daha Cesur'un haklı olduğuna tanık oldu.

Cesur'un babasının yıllar önce Tahsin Korludağ'a yazdığı mektupla birlikte Cesur, babasının intihar etmediğini öğrenmiş oldu. Bu gerçekle birlikte Cesur en zor kararı verdi ve babasının mezarını açtırdı.

Mezarın açıldığı sırada gözyaşlarını tutamayan Cesur'un duygusal anları ekran başındaki izleyenleri derinden etkiledi. Cesur, bölümün final sahnesinde çıkan rapor sonucunda babasının öldürüldüğünü öğrendi. Yeni bölümde Cesur'un nasıl hamle yapacağı merakla bekleniyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Cesur, Büyük Gerçeğe Yaklaştı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement