Cezaevi Önünde Polise Saldırı Olayında 8 Kişi Gözaltına Alındı - Son Dakika
Güncel

Cezaevi Önünde Polise Saldırı Olayında 8 Kişi Gözaltına Alındı

Cezaevi Önünde Polise Saldırı Olayında 8 Kişi Gözaltına Alındı

Bursa'da tutuklanan bir kadını kaçırmak için cezaevi önünde polise saldırdığı iddia edilen 8 kişi gözaltına alındı.

22.03.2012 12:57

Bursa'da tutuklanan bir kadını kaçırmak için cezaevi önünde polise saldırdığı iddia edilen 8 kişi gözaltına alındı. Polise mermerle vuran zanlının kick boksçu olduğu belirtilirken, halen firarda olan kadının yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Edinilen bilgiye göre, Bursa'nın İnegöl ilçesinde uyuşturucu ticareti yapan şahıslara yönelik operasyonda Aygün İ. isimli bir kadın gözaltına alındı. Sevk edildiği adli makamlarca tutuklanan zanlıyı Bursa E Tipi Cezaevi'ne getiren 2 memurun bulunduğu ekip otosu, cezaevi önünde tutuklanan kadının yakınları tarafından durduruldu. Memurlardan Celal Kaplan'ın başına sert bir cisimle vuran şüpheliler, Aygün İ.'yi alarak kayıplara karıştı.

Başında kırıklar oluşan polis memuru Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilirken, ekipler şüphelilerin yakalanması için alarma geçti. Zanlıların bindiği aracı takip eden ekipler, saldırıyı gerçekleştiği iddia edilen 8 kişiyi gözaltına aldı. Polis memuru Kaplan'ı yaralayan şüphelinin kick boksçu olduğu ortaya çıkarken, şahsın memura önce mermerle vurup ardından tekme attığı belirtildi.

Bu arada polis, halen kayıp olan Aygün İ.'nin yakalanması için araştırmalarını aralıksız sürdürüyor. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cezaevi Önünde Polise Saldırı Olayında 8 Kişi Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement