CHP'den Gazi Caddesi Açıklaması - Son Dakika
Güncel

CHP'den Gazi Caddesi Açıklaması

CHP\'den Gazi Caddesi Açıklaması

CHP Burdur İl Başkanı Süleyman Erman, CHP Merkez İlçe Başkanı Barış Ayten ile birlikte Gazi Parkı'nda yaşanan ve kavgaya dönüşen ağaç kesme meselesi hakkında basın toplantısı düzenledi.

26.07.2013 18:11

CHP Burdur İl Başkanı Süleyman Erman, CHP Merkez İlçe Başkanı Barış Ayten ile birlikte Gazi Parkı'nda yaşanan ve kavgaya dönüşen ağaç kesme meselesi hakkında basın toplantısı düzenledi.

CHP'lilerin büyük katılım sağladığı basın toplantısında CHP Burdur İl Başkanı Süleyman Erman, dün yaşanan olaylara ilişkin açıklamalarda bulundu. Gazi Caddesi üzerinde yaşanan ağaç kesme meselesine değinen CHP İl Başkanı Süleyman Erman, "Gazi Caddesi'nde yaşanan olaylar şehrimizde yaşayan her vatandaş gibi bizleri de derinden üzmüştür.

Burdur yıllardır örf, adet ve geleneklerine bağlı dostluk ve kardeşlik duyguları ile birbirine saygılı huzur kenti olmanın yanında düğünde, ölümde hastalıkta hep bir olmuş ve olmaya devam edecek bir kenttir. Bu miras bizlere atalarımızdan emanettir. Dün yaşanan olaylar başlangıcı ve ilerlemesi ve geldiği nokta itibari ile ilimiz için oldukça vahim bir noktaya ulaşmıştır" dedi.

OLAYIN DETAYLARINI ANLATTI

Gazi Caddesi'nde çıkan olayla ilgili detayları paylaşan Erman, şunları söyledi: "Dün sabah Müze Parkı önünde başlatılan ağaç kesiminden rahatsız olan esnaf ve vatandaşların telefonu üzerine ilçe başkanım, belediye meclis üyelerim ve yönetimdeki arkadaşlarla olay yerine geldik. Biz hukuki anlamda mücadelemizi başlattık. Bir süre sonra gelen bir grubun kışkırtıcı tavrına hiçbir şekilde dikkate almadan süreci takip etmeye devam ettik."

ŞİDDETLE KINIYORUZ

"Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanına yapılan her saldırı ve hakareti partimize yapılmış sayarız" diyen Erman, kamera görüntüleri ve fotoğrafların her şeyi ile olayları ortaya koyduğunu söyledi. Yaşanan tatsız durumun kentte daha da derin yara açacağı endişesi ve parti sorumluluğu ile sağduyu, hassasiyet ve soğukkanlı davranarak olay yerinden ayrıldıklarını belirten Erman, "Genç yaştaki çocukları oraya toplayarak onları bizlere karşı tahrik eden ve saldırgan tavır takınanları şiddetle kınıyoruz" dedi. - BURDUR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel CHP'den Gazi Caddesi Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement