CHP Gençlik Kolları'ndan 'Meşaleli Eylem' - Son Dakika
Son Dakika Logo

CHP Gençlik Kolları'ndan 'Meşaleli Eylem'

CHP Gençlik Kolları\'ndan \'Meşaleli Eylem\'
07.03.2012 19:59

CHP İl Gençlik Kolları, "Sivas" davasının dosyanın mevcut seyrine göre zaman aşımına uğrama ihtimalini, meşalelerle protesto etti.

CHP İl Gençlik Kolları, "Sivas" davasının dosyanın mevcut seyrine göre zaman aşımına uğrama ihtimalini, meşalelerle protesto etti.

CHP İl Gençlik Kolları, "Sivas" davasının dosyanın mevcut seyrine göre zaman aşımına uğrama ihtimalini, Ankara İl Başkanlığı önünde protesto etti. Eylemciler, ellerinde CHP bayrakları ve meşalelerle, "Fazişme karşı omuz omuza", "Gün gelecek AK Parti halka hesap verecek" ve "Sivas şehitleri ölümsüzdür" sloganları attı.

Eylemciler adına açıklamada bulunan, İdari ve Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Aslan Aktaş, "Amacımız ya da beklentimiz, hala 'hükümlü' sıfatını taşımayan sanıkların 5-10 yıl ya da müebbet hapis cezalarına çarptırılıp cezaevlerinde tutulması değil, bu utanç davasının hükme bağlanarak bu canilerin olayın faili olduklarının, bu vahşi katliamın sorumlularının resmen belirlenerek kamuoyuna duyurulmasıdır" diye konuştu.

Eylemciler, açıklamanın ardından bir süre oturma eylemi yaparak, olaysız bir şekilde dağıldı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel CHP Gençlik Kolları'ndan 'Meşaleli Eylem' - Son Dakika


Advertisement