CHP'li Loğoğlu'ndan Dışişleri Bakanı'na "Pazarlık" Yanıtı: CHP'nin Adayı Partimizin Adayı Olmayacak... - Son Dakika
Güncel

CHP'li Loğoğlu'ndan Dışişleri Bakanı'na "Pazarlık" Yanıtı: CHP'nin Adayı Partimizin Adayı Olmayacak...

CHP\'li Loğoğlu\'ndan Dışişleri Bakanı\'na "Pazarlık" Yanıtı: CHP\'nin Adayı Partimizin Adayı Olmayacak...

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun "Cumhurbaşkanını pazarlık değil, siyaset belirleyecek" sözüne, "Sürekli bir pazarlık içindeler ve "biz pazarlık yapmıyoruz' diyorlar.

09.06.2014 11:53

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun "Cumhurbaşkanını pazarlık değil, siyaset belirleyecek" sözüne, "Sürekli bir pazarlık içindeler ve "biz pazarlık yapmıyoruz' diyorlar. CHP'nin adayı partimizin adayı olmayacak, partimizin arayıp bulup halkın iradesine, tercihine sunacağı bir aday olacak" dedi.

Loğoğlu, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında cumhurbaşkanlığı seçimine işaret etti.

Loğoğlu, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun muhalefetin çatı aday arayışını eleştirdiğini belirterek, "Türbülanstan bahsetmiş, herhalde şimdi yeni bir uzmanlık sahası oluşturuyor kendisine, meteoroloji uzmanı oluyor herhalde. "Adalet ve Kalkınma Partisi pazarlıklarla değil, adil ve şeffaf seçimlerle seçilecek bir cumhurbaşkanı arayışında' diyor. İnsana gülerler. Haftalardır bu kadar yoğun pazarlıkların yapıldığı Adalet ve Kalkınma Partisi içinde Başbakan Erdoğan, Cumhurbaşkanı Gül ve diğer AKP yetkilileri sürekli bir pazarlık içindeler ve "biz pazarlık yapmıyoruz' diyorlar" diye konuştu.

-PAZARLIK YANITI-

CHP'nin pazarlık içinde olmadığına dikkat çeken Loğoğlu, "Pazarlık içinde olmayan diğer partilerden bahsetmiyorum kendi partimden bahsedeyim, CHP, bir arayış içinde, "nasıl bir cumhurbaşkanı olmalı, nasıl bir cumhurbaşkanı istiyorsunuz', bu soruyu soruyoruz. Biz halkın seçeceği ve halkın uygun göreceği bir adayı bulmaya çalışıyoruz ve cumhurbaşkanı yeminin hakkını verecek bir cumhurbaşkanı adayı bulmaya çalışıyoruz yoksa Adalet ve Kalkınma Partisi'nin parti adayı olarak ortaya çıkartacağı bir aday değil, arayış o olmamalı. CHP'nin adayı partimizin adayı olmayacak, partimizin arayıp bulup halkın iradesine, tercihine sunacağı bir aday olacak" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel CHP'li Loğoğlu'ndan Dışişleri Bakanı'na 'Pazarlık' Yanıtı: CHP'nin Adayı Partimizin Adayı Olmayacak... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement