CHP Marmaris İlçe Başkanı Zekican Balcı ile Birlikte Açıklama Yapan Özlem Şahinoğlu: "Ben Hiçbir Zaman Trabzon'a Gitmedim. O Gün Orada Olduğumu İddia... - Son Dakika
Güncel

CHP Marmaris İlçe Başkanı Zekican Balcı ile Birlikte Açıklama Yapan Özlem Şahinoğlu: "Ben Hiçbir Zaman Trabzon'a Gitmedim. O Gün Orada Olduğumu İddia...

CHP Marmaris İlçe Başkanı Zekican Balcı; Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, 4 Nisan’da Trabzon ziyareti sırasında sohbet ettiği Özlem Şahınoğlu’nun, CHP Marmaris İlçe Başkanlığı üyesi olduğu yönündeki iddiaların ardından CHP üyesi Özlem Şahinoğlu ile birlikte açıklama yaptı. Konuyu yargıya taşıdıklarını belirten Balcı, "AKP’nin trolleri, başta Melih Gökçek olmak üzere ve buna ek olarak bütün havuz medyası bu hanımefendinin aslında kapalı bir hanımefendi olmadığını, CHP Marmaris İlçe Örgütü üyesi olan Özlem Şahinoğlu hanımefendi olduğunu, Özlem Hanım’ın Trabzon’a götürüldüğünü ve Trabzon’da bu kurgunun yaratıldığını iddia ettiler. İddia etmekle kalmadılar, ölüm tehditleri, evinin adresine varıncaya kadar Özlem Hanım’ın özel hayatına kadar girilip ifşa edilmesine kadar Özlem Hanım’a bir linç kampanyası geliştirildi" dedi. Özlem Şahinoğlu ise “Hedef gösterilmiş durumdayım. Yaşadığım adrese kadar ifşa edildi. Ben hiçbir zaman Trabzon’a gitmedim. O gün orada olduğumu iddia eden kişiler ispatlasınlar” dedi.

07.04.2023 19:28  Güncelleme: 21:15

CHP Marmaris İlçe Başkanı Zekican Balcı; Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, 4 Nisan'da Trabzon ziyareti sırasında sohbet ettiği Özlem Şahınoğlu'nun, CHP Marmaris İlçe Başkanlığı üyesi olduğu yönündeki iddiaların ardından CHP üyesi Özlem Şahinoğlu ile birlikte açıklama yaptı. Konuyu yargıya taşıdıklarını belirten Balcı, "AKP'nin trolleri, başta Melih Gökçek olmak üzere ve buna ek olarak bütün havuz medyası bu hanımefendinin aslında kapalı bir hanımefendi olmadığını, CHP Marmaris İlçe Örgütü üyesi olan Özlem Şahinoğlu hanımefendi olduğunu, Özlem Hanım'ın Trabzon'a götürüldüğünü ve Trabzon'da bu kurgunun yaratıldığını iddia ettiler. İddia etmekle kalmadılar, ölüm tehditleri, evinin adresine varıncaya kadar Özlem Hanım'ın özel hayatına kadar girilip ifşa edilmesine kadar Özlem Hanım'a bir linç kampanyası geliştirildi" dedi. Özlem Şahinoğlu ise "Hedef gösterilmiş durumdayım. Yaşadığım adrese kadar ifşa edildi. Ben hiçbir zaman Trabzon'a gitmedim. O gün orada olduğumu iddia eden kişiler ispatlasınlar" dedi.

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu; 4 Nisan Salı günü, Trabzon'da Kadın Kooperatifi Pazarı'nı ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, burada Özlem Şahınoğlu ile sohbet etti. Bazı basın yayın kuruluşlarında, Özlem Şahınoğlu'nun; CHP Marmaris İlçe Başkanlığı üyesi olduğu iddia edildi. Haberlerdeki CHP üyesinin Özlem Şahinoğlu, Kılıçdaroğlu'nun Trabzon'da dinlediği vatandaşın ise Özlem Şahınoğlu olduğu ortaya çıktı.

CHP Marmaris İlçe Başkanı Zekican Balcı, CHP üyesi Özlem Şahinoğlu ile birlikte bugün basın toplantısı düzenledi.

"BAŞI KAPALI BİR HANIMEFENDİ, SAYIN CUMHURBAŞKANI ADAYIMIZA VE CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI ADAYIMIZA, SEVGİLERİNİ İLETTİ"

Marmaris İlçe Başkanı Zekican Balcı, "Bugün burada toplanmamızın sebebi AKP iktidarının, iktidarda tutunabilmek adına algı operasyonunu, kirli siyasetini nerelere getirdiğini konuşabilmek, anlatabilmek adına bugün buradayız. Yaklaşık 3 gün önce, sayın Genel Başkanımız ve 13'üncü Cumhurbaşkanı adayımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu, beraberinde Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayımız, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Ekrem İmamoğlu Trabzon'a gittiler. Orada, başı kapalı bir hanımefendi, sayın Cumhurbaşkanı adayımıza ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayımıza, sevgi gösterisinde bulundu, sevgilerini iletti. Ancak olaylar tam bu andan itibaren işin içinden çıkılmaz bir hale geldi maalesef" dedi.

"ÖZEL HAYATINA KADAR GİRİLİP İFŞA EDİLMESİNE KADAR ÖZLEM HANIM'A BİR LİNÇ KAMPANYASI GELİŞTİRİLDİ"

Balcı, yaşananların ardından iktidara yakın medyaların yaptığı videoları izletti. Balcı, "Bu hanımefendi, sayın Cumhurbaşkanı adayımıza sevgilerini ilettikten sonra AKP'nin trolleri, başta Melih Gökçek olmak üzere ve buna ek olarak bütün havuz medyası bu hanımefendinin aslında kapalı bir hanımefendi olmadığını, CHP Marmaris İlçe Örgütü üyesi olan Özlem Şahinoğlu hanımefendi olduğunu, bu hanımefendinin aslında başı açık bir hanımefendi olduğunu ve Marmaris İlçe Örgütü tarafından olayın kurgulanarak Özlem Hanım'ın Trabzon'a götürüldüğünü ve Trabzon'da bu kurgunun yaratıldığını iddia ettiler. İddia etmekle kalmadılar, ölüm tehditleri, evinin adresine varıncaya kadar Özlem Hanım'ın özel hayatına kadar girilip ifşa edilmesine kadar Özlem Hanım'a bir linç kampanyası geliştirildi. Maalesef biz bunlara da alıştık AK troller tarafından bu tür linç kampanyalarına. Ancak havuz medyasının olaya bu derece dahil olması ve bir şahsın güvenliğini tehdit edecek kadar olayı bu yerlere vardırması inanılmaz bir şey" eleştirisini yaptı.

"DİNİ İSTİSMAR ETMEK ANCAK AKP HÜKÜMETİNE YAKIŞAN, ANCAK AKP'NİN TROLLERİNE YAKIŞAN BİR HAREKETTİ"

Özlem Şahinoğlu'na yönelik linç söylemleri üretildiğini söyleyen Balcı, "Mübarek Ramazan gününde Müslüman olduğunu iddia eden bu şahıslar, başta Melih Gökçek olmak üzere, evlere temizliğe giderek, böyle kutsal bir mesleği yaparak, iki çocuğunun karnını doyurup okutabilmek için mücadele eden bir kadını bu şekilde bir linç kampanyasıyla milletin önüne atmak, dini istismar etmek ancak AKP hükümetine yakışan, ancak AKP'nin trollerine yakışan bir hareketti. Bunu da bütün milletimiz görmüş vaziyette. Biz burada isyan ediyoruz aslında. Olayları buraya getirmenize, iktidarda tutunabilmek adına bu kadar hayasız davranışlar bulunmanıza gerçekten yeter diyoruz" dedi.

"BİR İNSANA BU KADAR LİNÇ KAMPANYASINA NASIL ORTAK OLURSUN"

Paylaşımı yapanlar arasında yer alan ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı iken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından görevden alınan Melih Gökçek'e seslenen Balcı, "Senin annen, senin karın, senin bacın yok mu? Bir insana bu kadar linç kampanyasına nasıl ortak olursun. Olayların doğrusunu, gerçeğini bilmeden bir insanı nasıl böyle karalayabilirsin, inanılmaz" diyerek tepki gösterdi.

"BU LİNÇ KAMPANYASINA DESTEK OLANLAR, KATKI VERENLER BAĞIMSIZ TÜRK YARGISININ ÖNÜNDE HESABINI SONUNA KADAR VERECEKLER"

Konuyu yargıya taşıdıklarını belirten Balcı, "Dün itibariyle Özlem Hanım ile birlikte Marmaris Cumhuriyet Savcılığına da gerekli şikayet dilekçemizi sunduk. Bu olayı kesinlikle bırakmayacağız. Yaklaşık 37 gün sonra AKP iktidardan indiğinde de vicdanlı hakimler, savcılar önünde de bu linç kampanyasına destek olanlar, katkı verenler bağımsız Türk yargısının önünde hesabını sonuna kadar verecekler. Özlem Hanım'a da verecekler CHP'ye bu karalamayı, iftirayı atanlar da verecekler" dedi.

"SİYASET, BİZ KADINLARIN ÜZERİNDEN ÇEKİLSİN İSTİYORUM. BEN HİÇBİR ZAMAN TRABZON'A GİTMEDİM"

Özlem Şahinoğlu, "Üç günden beri kendi iş hayatım, sosyal hayatım… Çok etkilenmiş bir vaziyette çocuklarım. Eğitim alan küçük kızım. Telefonu her elimize aldığımızda hakaret dolu, tehdit içerikli mesajlarla karşılaşıyoruz. Hiç olayla alakam olmadığı halde sosyal medya, gazeteler, televizyonlardaki o şeylerle. Tamamen hedef gösterilmiş durumdayım. Yaşadığım adrese kadar ifşa edildi. Bu benim iş hayatımı olumsuz bir şekilde etkiliyor. Özel hayatım, psikolojik olarak çocuklarımı etkilemiş oldu. Sonuçta ben çalışarak bir yerlere gelmeye çalışıyorum. Trabzon'daki bayana da aslında bu konuda çok üzgünüm. Onu da dile getirmek istiyorum. Başı açık olabilir başı kapalı olabilir. Bir isim benzerliği de olabilir. Ben orada da olmuş olabilirim. Bu şekilde bir linç kampanyası girişiminde bulunmak bence çok yanlış. Kadınlar üzerinde, başımız üzerinde siyaset yapılmasını da yanlış buluyorum. Yani eliniz kadınların, çocukların üzerinden çekilsin istiyoruz. Konu şu an kadın ve baş, başı açık. Siyaset, biz kadınların üzerinden çekilsin istiyorum. Ben hiçbir zaman Trabzon'a gitmedim. O gün orada olduğumu iddia eden kişiler ispatlasınlar" dedi.

CHP Marmaris İlçe Başkanı Zekican Balcı ile Birlikte Açıklama Yapan Özlem Şahinoğlu: "Ben Hiçbir Zaman Trabzon\'a Gitmedim. O Gün Orada Olduğumu İddia...
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel CHP Marmaris İlçe Başkanı Zekican Balcı ile Birlikte Açıklama Yapan Özlem Şahinoğlu: 'Ben Hiçbir Zaman Trabzon'a Gitmedim. O Gün Orada Olduğumu İddia... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement