Cıne5'te Bugün "Portreler" - Son Dakika
Güncel

Cıne5'te Bugün "Portreler"

Cıne5\'te Bugün "Portreler"

Türk sinemasının usta ismi Hulusi Kentmen Portreler'de.

19.01.2013 10:29

CINE5'TE BUGÜN "PORTRELER"/16.15

TÜRK SİNEMASININ USTA İSMİ HULUSİ KENTMEN PORTRELER'DE

"Portreler" bu hafta; Türk sinemasının kimi zaman fabrika patronu, kimi zaman babacan bir bahçıvan, kimi zaman da tatlı sert aile babası rolleriyle karşımıza çıkan usta oyuncu Hulusi Kentmen'i ekrana getiriyor. Türk sinemasının sultanı Türkan Şoray dostu Hulusi Kentmen'in bilinmeyenlerini Portreler'de anlatıyor. Usta oyuncu neden oyunculuğa geç başladı? Kendisiyle özdeşleşen karizmatik bıyıklarının sırrı neydi? Sevilen oyuncu Hulusi Kentmen'in sinema ile dolu hayatı 16:15'de "Portreler"de.

"UZUN LAFIN KISASI"

23.10/CANLI

"RÜYALAR"

BİLİNÇALTIMIZDAN HAYATA RÜYALAR BİZİ NASIL ETKİLİYOR?

Ece Vahapoğlu'nun sunuculuğunu üstlendiği "Uzun Lafın Kısası" keyifli bir sohbetle Cumartesi akşamlarınızı renklendiriyor.

"Uzun Lafın Kısası"nda haftanın konusu "Rüyalar" uzman konuklarla tartışılıyor. Programa Prof. Dr. Derya Karadeniz, Uzman Psikolog Dr. Cengiz Demirsoy, Rüya Eğitmeni-Yazar Işık Elçi ve İlahiyatçı Prof. Dr. Abdülaziz Bayındır konuk oluyor. Rüyaların hayatımızdaki önemi, bilinçaltının rüyalara etkisi, bilim din ve spritüal yaşamda rüyaların önemi programda konuşuluyor. "Uzun Lafın Kısası" 23.10'dan itibaren Cine5'te.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Cıne5'te Bugün 'Portreler' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement