Çöllü'den Bayram Mesaisi - Son Dakika
Güncel

Çöllü'den Bayram Mesaisi

Çöllü\'den Bayram Mesaisi

Manisa Belediyesi Fen İşleri Müdürü Cem Çöllü, bayram öncesinde belediye çalışmalarının devam ettiği Tepecik Köyü'nü ziyaret etti.

15.10.2013 01:33  Güncelleme: 01:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Belediyesi Fen İşleri Müdürü Cem Çöllü, bayram öncesinde belediye çalışmalarının devam ettiği Tepecik Köyü'nü ziyaret etti. Köy Muhtarı Halil İbrahim Şen ile çalışma yapılan yerleri inceleyen Çöllü, bayram sonrası çalışmaların daha da hızlanacağını, imkanlar doğrultusunda isteklere cevap verileceğini söyledi. Çöllü, "Bulunduğumuz makamlar hizmet makamı. Hizmet halkımızın hakkı. Biz de bunu eksiksiz ifa etmeye çalışıyoruz" dedi.

Büyükşehir kanunun yürürlüğe girmesinin ardından ova köylerine hizmetlerini arttıran Manisa Belediyesi'nin çalışmaları Tepecik Köyü'nde de hız kazandı. Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün köy muhtarlarıyla toplantısının ardından köyün ihtiyaçlarını sırasıyla çözümleyen belediye, son olarak köydeki eksik parke yolların yapımına da başladı. Daha önce köye gönderilen çöp konteynerleri, otobüs durağı ve oturma banklarının yanı sıra parke taşı kaplamasının da başlaması köyde memnuniyetle karşılandı. MHP il genel Meclis üyesi Mehmet Baştuğ ve MHP İl Yöneticisi Ahmet Timur ile bayram öncesi köyde incelemelerde bulunan Belediye Fen İşleri Müdürü Yüksek Makine Mühendisi Cem Çöllü, köylere hizmet götürmeye devam edeceklerini söyledi.

Çöllü şöyle devam etti, "Ova köylerimiz bizim doğup büyüdüğümüz bölgeler. Belediye olarak ilgili kanunun çıkmasının ardından elimizden geldiğince köylerimizin ihtiyaçlarını karşılıyor, eksiklerini gideriyoruz. Şuana kadar çöp konteyneri, otobüs durağı, oturma bankı hizmetlerini getirdik. Şuanda da köyde eksik olan yerlerde taş parke kaplama yapılıyor. İnşallah yakında köyün camisinde de kent merkezinde olduğu gibi aydınlatma yapacağız. Verdiğimiz sözleri tutmanın sevincini yaşıyoruz. Hizmetlerimizin artacağından kimsenin şüphesi olmasın. Bu makamları biz sadece halkımıza hizmet için kullandık bundan sonra da aynı düşünce ile devam edeceğiz."

İsteklerimiz Geri Çevrilmedi

Tepecik köyü muhtarı Halil İbrahim Şen'de Manisa Belediyesi'nden gelen yardımların köyün eksiklerini bir nebze olsun giderdiğine dikkat çekerek köye kadar gelerek çalışmaları inceleyen Fen İşleri Müdürü Cem Çöllü'ye teşekkür etti. Şen; "Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün verdiği sözleri tutuyor. Sağ olsun Fen İşleri Müdürümüz Cem Çöllü zaten ovanın evladı. Kendisi buradaki çalışmaları yakından takip ediyor. Yapılan hizmetler nedeniyle başta Belediye Başkanı Sayın Cengiz Ergün olmak üzere tüm belediye çalışanlarına ve Fen İşleri Müdürü Cem Çöllü'ye teşekkür ederiz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çöllü'den Bayram Mesaisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement