Converse'de Büyük Yaz Sezonu İndirimi Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Converse'de Büyük Yaz Sezonu İndirimi Başlıyor

Converse\'de Büyük Yaz Sezonu İndirimi Başlıyor

Converse, yaz sezonu sona ermeden gardırobunu uygun bütçelerle yenilemek isteyen herkese tekstil ürünlerinde %25 indirim imkânı sunuyor.

28.06.2013 11:10  Güncelleme: 11:18

Sokak modasının klasiği olarak bilinen Converse, yaz sezonu sona ermeden gardırobunu uygun bütçelerle yenilemek isteyen herkese ayakkabı, çanta ve tekstil ürünlerinde %25 indirim imkânı sunuyor. Kadın, erkek ve çocuk modellerinde geçerli olan indirim kampanyası 26 Haziran 2013 Çarşamba günü itibariyle tüm Converse mağazalarında alışveriş tutkunlarını bekliyor.

Tüm aile bireylerine hitap eden birbirinden renkli modelleriyle her sezon olduğu gibi bu sezonda da fark yaratan Converse'de net %25 indirim günleri başladı. Büyük yaz sezonu indirimi 26 Haziran 2013 tarihinden itibaren tüm Converse mağazalarında geçerli.

Bu sezon Converse mağazalarında tutkunlarıyla buluşan Chuck Taylor All Star Washed, Chuck Taylor All Star Kamuflaj ve Chuck Taylor All Star LP Washed Twill modellerinde indirim geçerli. Converse'in İlkbahar/Yaz 2013 sezonunda ilk kez görücüye çıkardığı Jack Purcell Premium koleksiyonu da indirime dâhil olan modeller arasında yer alıyor.

Parlak deri ayrıntılarıyla fark yaratan Weapon modelleri de Converse'in büyük yaz sezonu indirimine dâhil ürünler arasında yer almaktadır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Converse'de Büyük Yaz Sezonu İndirimi Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement