Çorum'un Bayat ve Uğurludağ ilçelerinde seçim sonuçlarına itiraz edildi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Çorum'un Bayat ve Uğurludağ ilçelerinde seçim sonuçlarına itiraz edildi

Çorum\'un Bayat ve Uğurludağ ilçelerinde seçim sonuçlarına itiraz edildi
02.04.2024 14:59  Güncelleme: 15:03

MHP Bayat ve Uğurludağ ilçe başkanlıkları, seçim sonuçlarına itiraz etti. Bayat'ta 77 sandık, Uğurludağ'da ise 35 sandık için itirazda bulunuldu. İskilip İlçe Seçim Kurulu'nun başvuruyu reddetmesi üzerine MHP temsilcileri, İl Seçim Kurulu'na başvurdu. Karar, il ve ilçe seçim kurulları tarafından verilecek.

Çorum'un Bayat ve Uğurludağ ilçelerinde seçim sonuçlarına itiraz edildi.

MHP Bayat İlçe Başkanlığı temsilcileri, ilçe seçim kuruluna başvurarak, 12 bin 196 seçmenin oy kullandığı 77 sandık için sonuçlara itiraz etti.

MHP Uğurludağ İlçe Başkanlığı temsilcileri de 7 bin 67 seçmenin oy kullandığı 35 sandık için İskilip İlçe Seçim Kurulu'na başvurdu.

İskilip İlçe Seçim Kurulu'nun başvuruyu reddetmesi üzerine MHP temsilcileri, İl Seçim Kurulu'na itirazda bulundu.

İl ve ilçe seçim kurulları, parti temsilcilerinin itirazlarını değerlendirerek karara bağlayacak.

Kesin olmayan sonuçlara göre Bayat'ta AK Parti adayı Ahmet Bahadır Ünlü, Uğurludağ'da da AK Parti adayı Remzi Torun seçimi kazanmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çorum'un Bayat ve Uğurludağ ilçelerinde seçim sonuçlarına itiraz edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement