Çubuk'taki satranç turnuvası sona erdi - Son Dakika
Güncel

Çubuk'taki satranç turnuvası sona erdi

Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) Çubuk Temsilciliği, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk haftası ile 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yapılan 'Atatürk Kupası Satranç Turnuvası' ...

02.12.2013 12:19

Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) Çubuk Temsilciliği, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk haftası ile 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yapılan 'Atatürk Kupası Satranç Turnuvası' düzenlenen ödül töreniyle sona erdi.

Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) Çubuk Temsilciliği ile Çubuk Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen 'Atatürk Kupası Satranç Turnuvası'nın finalin Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, TSF Çubuk Turnuva Direktörü Veysel Kılınçarslan, öğrenci ve veliler yoğun ilgi gösterdiler.

Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde 2 gün süren turnuva 12 kız, 12 genel olmak üzere toplam 24 kategoride ve İsviçre sistemi olan 7 turda yapıldı. Bütün kategorilerde lisans ve vizeli olma şartı arandığı turnuvaya 350 sporcu katılırken, turnuvada dereceye giren ilk üçe madalyaları Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden tarafından verildi. Ayrıca dereceye giren tüm sporculara Başkan Özden tarafından kitap hediye edildi.

Satranç sporunun Çubuk'ta çok büyük bir kabul gördüğünü söyleyen Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, ''Gençlerimizi ailelerinin desteklemesi bizi ziyadesi ile memnun ediyor. Belediye olarak da bizi bir satranç merkezi açtık, ikincisini de Atatürk Mahallesi'nde bulunan gençlik merkezinde açtık. Buralarda biz bu sporu destekliyoruz. İlçemizde zeki çocukların olması ve bu spora karşı ilgi ve alakanın olması bizi ziyadesi ile memnun ediyor. Ben çocuklarımızı tebrik ediyorum. Onlara desteklerini esirgemeyen ve 2 günden berridir burada onların yanında olan ailelerini yürekten kutluyorum. Hepinize de başarılar diliyorum'' dedi.

Yapılan konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri Belediye Başkanı Lokman Özden tarafından verildi.

Turnuvada birincilikleri 5 yaş erkeklerde Barış Köseçavuş, 5 yaş kızlarda Yağmur Akar, 6 yaş erkeklerde Murat Mert Kenkül, 6 yaş kızlarda İrem Naz Erkoçoğlu, 7 yaş erkeklerde Selim Mert, 7 yaş kızlarda Nevra Yeşilyurt, 8 yaş erkeklerde Yiğit Eren Küçük, 8 yaş kızlarda Semanur Demirci, 9 yaş erkeklerde Berat Meydan, 9 yaş kızlarda Zeynep Uluçay, 10 yaş erkeklerde Uğur Çiçekçi, 10 yaş kızlarda Elif Asude Şimşek, 11 yaş erkeklerde Ahmet Berk Tokgöz, 11 yaş kızlarda Pınar Baraz, 12 yaş erkeklerde Yasin Güldalı, 12 yaş kızlarda Rabia Kasap, 13 yaş erkeklerde Mahmut Muzaffer Gülpolat, 14 yaş erkeklerde Muhammed Alp Tokgöz, 14 yaş Kızlarda Betül Ökmen, 15 yaş erkeklerde Malik Recep Hanefioğlu, açık genel erkeklerde Osman Bahadır Erbek, açık genel kızlarda Esranur Tekin aldı.

Çubuk\'taki satranç turnuvası sona erdi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çubuk'taki satranç turnuvası sona erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement