Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cumhurbaşkanlığı seçimleri hakkında Başbakan Erdoğan'la görüşerek karar vereceklerini belirterek, "Şahsımla ilgili konularda benim ne düşündüğüm ve ne söyleyeceğim önemli olacak tabi ki" dedi.
Cumhurbaşkanı Gül, Kenya Cumhurbaşkanı Uhuru Kenyatta ile ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik bir soruya cevap veren Gül, şöyle dedi:
"Mahalli seçimlerden sonraki yapılacak seçimler cumhurbaşkanlığı seçimleri olduğuna göre ve ona da 4-5 ay gibi bir kısa süre kaldığına göre artık tartışılacak konunun bu olacağı aşikardı. Onun için ben de herkesten önce artık bu işi konuşmanın da zamanının geldi ve bu iş konuşulacak dedim. Nitekim tabi öyle de. Realist, gerçekçi olmamız gerekir. Ayrıca yine burada da ifade etmek istiyorum; tabi ki şahsımla ilgili de söz konusu olduğu için oturup arkadaşlarımla konuşacağımı, arkadaşlarım içerisinde Sayın Başbakan başta olmak üzere, ona göre bir karar vereceğimizi, yol çizeceğimizi de söyledim. Tekrar da onu söylüyorum. Şahsımla ilgili konularda benim ne düşündüğüm ve ne söyleyeceğim önemli olacak tabi ki."
Son Dakika › Güncel › Cumhurbaşkanı Gül: Şahsımla İlgili Konularda Benim Ne Düşündüğüm ve Ne Söyleyeceğim Önemli Olacak - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?