Cumhurbaşkanı Gül'ün, Gümüşhane Ziyaretinin Ardından - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Gül'ün, Gümüşhane Ziyaretinin Ardından

Cumhurbaşkanı Gül\'ün, Gümüşhane Ziyaretinin Ardından

Vali Mayda: "İlimizde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen, hizmetlerin daha etkin gerçekleştirilmesi konusunda kamu görevlilerini motive eden ve halkımızla bir arada olan Cumhurbaşkanımıza, tü...

19.11.2013 11:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, ilde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen, hizmetlerin daha etkin gerçekleştirilmesi konusunda kamu görevlilerini motive eden ve halkla bir arada olan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e, tüm Gümüşhane adına şükranlarını arz ettiğini bildirdi.

Mayda, Gül'ün hafta sonu kente yaptığı ziyarete ilişkin yayımladığı mesajında, Cumhurbaşkanı Gül ve eşi Hayrünnisa Gül'ün yoğun programlarına rağmen gerçekleştirdikleri ziyaretin, Gümüşhane açısından son derece coşkulu ve verimli geçtiğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Gül'ün, Gümüşhane'deki ekip çalışmasını ve Gümüşhanelilerin birlik ve beraberliğini yerinde müşahede ederek, memnuniyetlerini dile getirdiğini vurgulayan Mayda, şunları kaydetti:

"İlimizde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen, hizmetlerin daha etkin gerçekleştirilmesi konusunda kamu görevlilerini motive eden ve halkımızla bir arada olan Cumhurbaşkanımıza, tüm Gümüşhane adına şükranlarımı arz ediyorum. Ziyaretin başarılı şekilde gerçekleştirilmesi ve Gümüşhane adına örnek bir misafirperverlik sunulması noktasında katkıları olan tüm kamu kurum ve kuruluşlarına, kaymakamlıklarımıza, belediyelerimize, siyasi partilerin temsilcilerine, sivil toplum örgütlerine, basın kuruluşlarına ve katılımlara, sıcak ilgilerinden dolayı tüm halkımıza teşekkür ediyorum." - Gümüşhane

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Gül'ün, Gümüşhane Ziyaretinin Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement