Cumhurbaşkanı seçilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Çankırı'nın Yapraklı ilçesinde oyların yüzde 89'unu aldı.
AK Parti İlçe Başkanı İhsan Haydar, gazetecilere yaptığı açıklamada, Başbakan Erdoğan'ın Çankırı'da en fazla oyu Yapraklı'dan aldığını belirtti.
Seçim sonuçlarının, Recep Tayyip Erdoğan sevgisini kanıtladığını vurgulayan Haydar, "Bu seçimde Recep Tayyip Erdoğan sevgisi ilçemizde doruk noktasına ulaştı. Biz bu sevgiyi daha da yukarılara taşımak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz" dedi.
Haydar, Erdoğan'ın dünya lideri olduğunu kaydederek, "Başbakanımızı cumhurbaşkanı olarak görmek bizi çok gururlandırıyor. Ona en fazla desteği veren ilçelerden biri olmak bizim için ayrıcalık" ifadesini kullandı.
Resmi olmayan sonuçlara göre, Yapraklı'da oyların 5 bin 15'ini Erdoğan, 588'ini Ekmeleddin İhsanoğlu ve 32'sini Selehattin Demirtaş aldı. - Çankırı
Son Dakika › Güncel › Cumhurbaşkanı Seçimi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.