Cumhuriyet Savcısı'na Silahlı Saldırı Olayı ile İlgili 3 Gözaltı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Cumhuriyet Savcısı'na Silahlı Saldırı Olayı ile İlgili 3 Gözaltı

Cumhuriyet Savcısı\'na Silahlı Saldırı Olayı ile İlgili 3 Gözaltı
07.02.2012 15:51

Ağrı'nın Doğubayazıt Adliyesinde görevli Cumhuriyet Savcısı Hakan Kılıç'ın katilini bulmak için oluşturulan özel bir ekip, ilçe merkezindeki bir bilardo salonuna operasyon düzenledi.

Ağrı'nın Doğubayazıt Adliyesinde görevli Cumhuriyet Savcısı Hakan Kılıç'ın katilini bulmak için oluşturulan özel bir ekip, ilçe merkezindeki bir bilardo salonuna operasyon düzenledi. Gözaltına alınan 3 kişi Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.Geçen Pazar günü öğlen saatlerinde alışveriş yapmak için İsmail Beşikci Caddesi'nde girdiği bir şarküteriden çıkarken bir kişinin silahlı saldırısı sonucu aldığı 3 kurşunla ağır yaralanan Cumhiriyet Savcısı Hakan Kılıç, tedevi için ambulas uçakla götürüldüğü Ankara'da bu sabah yaşamını yitirdi. Savcının katilinin bulunması için Ağrı Emniyet Müdürlüğü 30 kişilik özel bir ekip kurdu. Saldırıyı gerçekleştiren ve ona yardım yataklık edenlerin yakalanması için operasyonlarını sürdüren özel ekip bugün öğlen saatlerinde Savcı Kılıç'ın öldürüldüğü cadde üzerindeki bir bilardo salonuna operasyon düzenledi. Bilardo salonundakilerin yapılan kimlik kontrolünün ardından 3 kişi, şüpheli olarak gözaltına alındı. Cadde üzerinde bulunan ve arandığı öğrenilen bir otomobile de el konuldu. Gözaltına alınan şüphelilerin, ifadeleri alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Öte yandan, Savcı Hakan Kılıç'ın vurulmasından 3 saat sonra Ağrı'nın Taşlıçay ilçesinde gözaltına alınan 3 kişi, emniyetteki sorgularının ardından serbest bırakıldığı bildirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cumhuriyet Savcısı'na Silahlı Saldırı Olayı ile İlgili 3 Gözaltı - Son Dakika


Advertisement