Cunda Adası'nda hediyelik eşya çarşısındaki yangın - - Son Dakika
Güncel

Cunda Adası'nda hediyelik eşya çarşısındaki yangın -

Cunda Adası\'nda hediyelik eşya çarşısındaki yangın -

Ayvalık Kaymakam Vekili ve Gömeç Kaymakamı Naif Yavuz, Cunda (Alibey) Adası'nda hediyelik eşya çarşısındaki yangına ilişkin, "Detaylı bir şekilde yapılan araştırmanın tamamlanmasının ardından hasarı tespit edeceğiz.

14.12.2013 18:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ayvalık Kaymakam Vekili ve Gömeç Kaymakamı Naif Yavuz, Cunda (Alibey) Adası'nda hediyelik eşya çarşısındaki yangına ilişkin, "Detaylı bir şekilde yapılan araştırmanın tamamlanmasının ardından hasarı tespit edeceğiz. Yardım yapabileceklerimize yardımcı olacağız" dedi.

Olay yerinde incelemelerde bulunan Yavuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yangın nedeniyle Cunda Sahil Çarşısı'ndaki 30'a yakın dükkanın ciddi anlamda zarar gördüğünü, bunların 25'inin hiç kullanılamaz durumda olduğunu söyledi.

Kısmen zarar gören dükkanlarla sayının yükseldiğini dile getiren Yavuz, şöyle konuştu:

"Burada ciddi bir hasar var. İncelemelerde 20 bin ila 80 bin lira arasında zarara uğrayan iş yerleri var. Bunlar sadece ilk bilgiler. Zarar ziyanın detaylı bir şekilde belirlenmesi için arkadaşları karakollara, ilgili belediyelere yönlendiriyoruz. Detaylı bir şekilde yapılan araştırmanın tamamlanmasının ardından hasarlarını tespit edeceğiz. Devlet olarak her türlü yardımı imkanlar dahilinde, kanunlar çerçevesinde yapacağız. Hep birlikte bu işin altından kalkacağız."

Yangının elektrik kontağından çıktığı ve tüp patlayınca alevlerin büyüdüğünün iddia edildiğini ancak nedeninin henüz belirlenemediğini anlatan Yavuz, söndürme çalışmalarına katılan vatandaşlara teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cunda Adası'nda hediyelik eşya çarşısındaki yangın - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement