D-100 Karayolu Bolu geçişinde su taşkınlarından zarar gören yerlerde onarım çalışması yapılıyor - Son Dakika
Güncel

D-100 Karayolu Bolu geçişinde su taşkınlarından zarar gören yerlerde onarım çalışması yapılıyor

D-100 Karayolu Bolu geçişinde su taşkınlarından zarar gören yerlerde onarım çalışması yapılıyor

İstanbul-Ankara arasındaki bağlantıyı sağlayan D-100 kara yolunun Bolu geçişinde meydana gelen su taşkınları sonucu zarar gören bölgelerde onarım çalışmaları başlatıldı. Kürkçüler ve Paşaköy mahallelerinden Gücük Deresi'nin taşmasıyla birlikte ev ve iş yerleri ile kara yolunun bir kısmı zarar gördü. Karayolları ekipleri, Paşaköy mevkisinde hasar gören kara yolunun altından geçen menfezin genişletilmesi için çalışmalara başladı. Ekiplerin 25 gün içinde çalışmalarını tamamlaması planlanıyor.

13.07.2023 13:29  Güncelleme: 14:02

İstanbul- Ankara arasındaki bağlantıyı sağlayan önemli güzergahlardan D-100 kara yolunun Bolu geçişinde su taşkınlarından zarar gören yerlerde onarım çalışması yapılıyor.

Hafta sonu etkili olan yağışlarla Kürkçüler ve Paşaköy mahallelerinden Gücük Deresi'nin taşması sonucu D-bölgedeki ev ve iş yerlerinin yanı sıra kara yolunun bir kısmı zarar gördü.

Karayolları ekipleri, Paşaköy mevkisinde hasara uğrayan kara yolunun altından geçen menfezin genişletilmesi için İstanbul istikametinde çalışma başlattı.

Ulaşımı Ankara yönünden yaklaşık 500 metre boyunca çift yönlü sağlayan ekiplerin 25 günde çalışmalarını tamamlaması planlanıyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel D-100 Karayolu Bolu geçişinde su taşkınlarından zarar gören yerlerde onarım çalışması yapılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement