Darıca'da "Cumartesi Buluşmaları" Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Darıca'da "Cumartesi Buluşmaları" Toplantısı

Darıca\'da "Cumartesi Buluşmaları" Toplantısı

AK Parti tarafından Darıca ilçesinde "Cumartesi Buluşmaları" etkinliği düzenlendi.

08.10.2016 13:25

AK Parti tarafından Darıca ilçesinde "Cumartesi Buluşmaları" etkinliği düzenlendi.

Dudayev Parkı Belediye Sosyal Tesisleri'nde yapılan toplantıya, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, AK Parti İl Bakanı Şemsettin Ceyhan, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, burada yaptığı konuşmada, 15 Temmuz darbe kalkışmasında Türkiye'nin büyük badire atlattığını vurgulayarak, özellikle Darıcalıların meydanları doldurarak devletine sahip çıktığını belirtti.

Bu olayların arkasında yabancı güçlerin bulunduğunu kaydeden Şeker, şunları söyledi:

"Önce darbeler, daha sonra PKK, DEAŞ, en son da FETÖ'nü yarattılar. Nedeni ise Türkiye'nin gelişmesini durdurmak, örnek ülke olmasını engellemek ve ayakta kalmamasını sağlamak ama Türk halkı bunlara 'dur' dedi. Halkımız bir olursak dik durursak asla başarılı olamayacaklar mesajını verdi."

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ise, STK'ların önemini çok iyi bildiklerini, bu kurumlarla istişarelerde bulunmaya özen gösterdiklerini belirterek, "Biz, seçime 3 ay kala ziyaretlere başlayan parti değiliz. Biz, sürekli kentlerin bütün bileşenleriyle bir araya gelerek onları dinliyoruz." ifadesini kullandı.

15 Temmuz'daki hain darbe girişimi nedeniyle ara verdikleri Cumartesi Buluşmaları etkinliklerine yeniden devam ettiklerini vurgulayan Ceyhan, amaçlarının sivil toplum kuruluşlarını dinleyerek çözüme kavuşabilecek konuları müzakere etmek olduğunu aktardı.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise, 15 Temmuz darbe kalkışmasına değinerek, "Türk milleti, ülke üzerinde oynanmak istenen 15 Temmuz oyununu bozmanın en güzel örneğini göstermiştir. Bundan dolayı halkımıza minnettarız." dedi.

Konuşmaların ardından katılımcıların görüşleri ve talepleri dinlendi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Darıca'da 'Cumartesi Buluşmaları' Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement