DAÜ'den, Rehabilitasyon Merkezi'ne Yeni Yıl Partisi - Son Dakika
Güncel

DAÜ'den, Rehabilitasyon Merkezi'ne Yeni Yıl Partisi

DAÜ\'den, Rehabilitasyon Merkezi\'ne Yeni Yıl Partisi

DAÜ öğrencileri, Mağusa İrfan Nadir Rehabilitasyon Merkezi'nde yeni yıl partisi düzenledi.

03.01.2014 16:21

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) öğrencileri, Mağusa İrfan Nadir Rehabilitasyon Merkezi'nde yeni yıl partisi düzenledi. DAÜ Toplumsal Duyarlılık Merkezi bünyesinde gerçekleşen sosyal sorumluluk projesini İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümü öğrencileri organize etti.

DAÜ Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Anıl Kemal Kaya ile Öğretim Görevlisi Umut Ayman'ın danışmanlığında yürütülen projede, Hakan Dinçkan, Sibel Taşlıoğlu, Virginia Nwaogu, Anita Odim isimli öğrenciler görev aldı.

Mağusa İrfan Nadir Rehabilitasyon Merkezi'ne ait Down Café'de düzenlenen yeni yıl partisinde, Merkez'de eğitim gören öğrenciler ve öğretmenler DAÜ İletişim Fakültesi öğrencisi DJ Ümit Akdeniz'in çaldığı müziklerle coşkulu saatler geçirdiler.

İrfan Nadir Rehabilitasyon Merkezi sorumlusu Havva Öztenay, ''Çok güzel düşünülmüş bir organizasyon, merkezimizde bulunan öğrencilerimiz için de çok büyük bir moral oldu. DAÜ'lü gençlerin rehabilitasyon merkezine gelen öğrencileri düşünmeleri ve onlar için çaba sarfetmeleri çok onurlandırıcı bir davranış, bu organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum'' diye konuştu. Yeni yıl partisi, Robert's Cafe, Ekor, Ceviz Ağacı, Seasons, Euro Store sponsorluğunda gerçekleşti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel DAÜ'den, Rehabilitasyon Merkezi'ne Yeni Yıl Partisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement