DAÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi'nden Anlamlı Ziyaret - Son Dakika
Güncel

DAÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi'nden Anlamlı Ziyaret

DAÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi\'nden Anlamlı Ziyaret

Meral Eroğlu'ndan DAÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi sosyal sorumluluk projelerine tam destek

28.01.2013 13:26

KKTC Cumhurbaşkanı eşi Meral Eroğlu, Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hülya Harutoğlu, Türk Geriatri Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı, DAÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi yarı zamanlı öğretim üyesi Prof. Dr. Mehmet Refik Mas ve Geriatri ve Gerontoloji Derneği Yönetim Kurulu Başkanı, DAÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi yarı zamanlı öğretim üyelerinden Prof. Dr. Ahmet Turan Işık'ı Lefkoşa Merit Otel'de kabul etti.

Gündemi, yaşlılarla ilgili sosyal sorumluluk projelerinin oluşturduğu toplantı yaklaşık 3 saat sürdü. Meral Eroğlu, toplumsal duyarlılıkla toplum yararına, yürütülecek olan bu tür projelere her zaman destek verdiğini, bu tür etkinliklerin gönül işi ve önemli bir insanlık görevi olduğunu vurguladı. DAÜ ile ortak dayanışma içinde anlamlı bir işbirliğine adım atmaktan çok mutlu olduğunu belirten Eroğlu Sağlık Bilimleri Fakültesi öğretim üyelerini duyarlılıklarından ve projelerinden dolayı tebrik etti.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hülya Harutoğlu, projelerinde hedef kitlelerin özellikle yaşlılar ve engelliler olduğunu ve bu bireylere hizmet götürmenin kutsal bir görev olduğunu söyledi. Bu tür projelerin ekip işi olduğunu, donanımlı bir ekiple bu göreve başladıklarını ve Meral Eroğlu'nun duyarlı yaklaşımlarının ve desteklerinin kendilerine güç kattığını belirtti.

Toplantıda, halkı bilinçlendirme ve aydınlatma amaçlı olarak Meral Eroğlu'nun himayesinde, DAÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi, Türk Geriatri Vakfı ve Geriatri ve Gerontoloji Derneği tarafından gerçekleştirilecek olan ilk etkinliğin konusunun, çağımızın hastalıklarından "Alzheimer" hastalığıyla ilgili olması konusunda fikir birliğine varıldı. Halka açık olarak düzenlenecek olan panelin tarihi ve mekanı ileriki günlerde halka duyurulacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel DAÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi'nden Anlamlı Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement