Davutoğlu: Annelerin Ağlamaması İçin Gece Gündüz Çalışacağız (4) - Son Dakika
Güncel

Davutoğlu: Annelerin Ağlamaması İçin Gece Gündüz Çalışacağız (4)

Davutoğlu: Annelerin Ağlamaması İçin Gece Gündüz Çalışacağız (4)

Ak PARTİ ADAY ADAYINDAN KORUMALARA: ANNELER GÜNÜNDE ANNEMİ AĞLATTINIZ Başbakan Davutoğlu'nun Adana mitingi sonunda platformun arkasında il teşkilatıyla vedalaşması sırasında partiden aday adayı olan ancak aday gösterilmeyen Hilal Sert, korumalardan yanına gitmek için izin istedi.

10.05.2015 21:29

Ak PARTİ ADAY ADAYINDAN KORUMALARA: ANNELER GÜNÜNDE ANNEMİ AĞLATTINIZ

Başbakan Davutoğlu'nun Adana mitingi sonunda platformun arkasında il teşkilatıyla vedalaşması sırasında partiden aday adayı olan ancak aday gösterilmeyen Hilal Sert, korumalardan yanına gitmek için izin istedi. Korumaların izin vermemesi üzerine Sert'in yanındaki annesi gözyaşlarına boğuldu. Bunun üzerine korumalara dönen Hilal Sert, "Bakın işte anneler gününde annemi ağlattınız. Ben yıllardır bu partiye gönül verdim. Benim annem, anneler gününde bunu hak etmedi" diye tepki gösterdi. Alana alınmayan Sert, daha sonra annesini de alarak ayrıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Davutoğlu: Annelerin Ağlamaması İçin Gece Gündüz Çalışacağız (4) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement