Değerli Ziynet Eşyaları Bu Kez Talasemi Hastaları İçin Satıldı - Son Dakika
Güncel

Değerli Ziynet Eşyaları Bu Kez Talasemi Hastaları İçin Satıldı

Değerli Ziynet Eşyaları Bu Kez Talasemi Hastaları İçin Satıldı

Kuyum firmaları bu kez ürünlerini sergilemek için değil, Talasemi hastaları için bir araya geldi.

21.01.2013 15:11

Talasemi Derneği'ne destek olmak için düzenlenen ve kuyum sektörünün önde gelen markalarının katılımıyla gerçekleşen gecede, ünlü saat ve mücevher firmalarının ürünleri açık artırmayla satıldı. Organizasyona Serpil Çakmaklı, Nuri Sesigüzel gibi isimler de katıldı.

Kuyum firmaları Talasemi Derneği'ne destek olmak için, yılın son sosyal yardım gecesi adıyla bir araya geldi. Birbirinden şık, özel tasarım mücevher ve saatlerin açık artımayla satıldığı gecede elde edilen gelir Talasemi Derneği'ne bağışlandı.

Açık artırmayı başlatan ve derneğe aldığı saat ile destek olan ilk isim Nuri Sesigüzel oldu. Serpil Çakmaklı, Nil Ünal da destek veren diğer isimler arasında yer aldı.

Ekol, CSF Group, Kurtulan, Altınsel gibi sektörün önde gelen kurumlarının katıldığı gece mini bir defile ve konserle noktalandı. Gecenin sonunda teşekkür plaketi alan CSF Group Genel Müdürü Mustafa Özübek, hem kendi grupları hem de diğer kuyum firmaları ile birlikte geceye katılmaktan büyük onur duyduklarını ve ellerinden gelen desteği vermeğe her zaman hazır olduklarının altını çizdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Değerli Ziynet Eşyaları Bu Kez Talasemi Hastaları İçin Satıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement