Dha Dış Haber - Filipinler'i Bu Kez de Yangın Vurdu - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Dha Dış Haber - Filipinler'i Bu Kez de Yangın Vurdu

24.12.2017 02:29

Tropikal kasırganın yol açtığı toprak kayması sonucu 180 kişinin yaşamını yitirdiği Filipinler, bu kez de yangınla sarsıldı.

Tropikal kasırganın yol açtığı toprak kayması sonucu 180 kişinin yaşamını yitirdiği Filipinler, bu kez de yangınla sarsıldı.

Davao kentinde bir alışveriş merkezinde cumartesi sabahı çıkan yangında 37 kişinin öldüğü belirtildi. Kentin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan NCCC Davao Alışveriş Merkezi'nin üçüncü katında patlak veren yangın kısa sürede binanın büyük bölümüne yayıldı.

Davao Belediye Başkan Yardımcısı Paolo Duterte, içeride kalan 37 kişinin canlı kalmaları olasılığının 'sıfır' olduğunu, arama kurtarma çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-----------------------------

Yangından helikopterli çekim

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha Dış Haber - Filipinler'i Bu Kez de Yangın Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement