Dıane Kruger Met Costume Instıtute Gala'da Jaeger-LecOultre Vıntage Saat Taktı. - Son Dakika
Güncel

Dıane Kruger Met Costume Instıtute Gala'da Jaeger-LecOultre Vıntage Saat Taktı.

Dıane Kruger Met Costume Instıtute Gala\'da Jaeger-LecOultre Vıntage Saat Taktı.

Diane Kruger Jaeger-LeCoultre'nin kadın yüzü ve Jaeger-LeCoultre Kadını'nın mükemmel biçimde vücut bulmuş hali.

10.05.2012 21:55  Güncelleme: 21:53

Çekici, Şık, son derece kadınsı. Diane Kruger Jaeger-LeCoultre'nin kadın yüzü ve Jaeger-LeCoultre Kadını'nın mükemmel biçimde vücut bulmuş hali. Bu balerin, manken ve aktrisin yüzü ve figürü dünyanın her yerinde onu bir yıldız kılıyor.

Diane Kruger yaşama karşı olan özgür ruhlu yaklaşımını hem gerçek yaşamda hem de kameraların karşısında açığa vuruyor. Yıllardır dünyanın en prestijli kırmızı halılarında dikkatleri üzerine çekiyor ve izleyenlerini moda tercihleri ile büyülüyor. Giydiği bir giysi veya taktığı bir mücevher her zaman mercek altında ve hayranlık konusu.

18. yaşgününde kendisine armağan edilen ilk Jaeger-LeCoultre saatinden beri, dünyanın en küçük kalibresi ünlü 'Joaillerie 101'den; son koleksiyonun gözde saati "Grande Reverso Lady Ultra Thin" modeline kadar Jaeger-LeCoultre'nin en feminen saatleri onun bileğini süslüyor.

Jaeger-LeCoultre Feminen Saatler

Kadınlar, yüzyıllar boyunca değişen kıyafet tarzlarıyla birlikte, zamanı ölçümenin estetiğini de belirlemişlerdir. Güzelliği ve kusursuzluğu birleştirerek, saat yapımının mücevher ve kuyumculuk sanatından beslenmesini sağlamışlardır. İster uzun bir "sautoir" kolyeye takılsın, ister bir broş veya enfiye kutusunun içine gizlensin saatler de, kadın doğasının çoklu, değişken ve gizli yüzlerini her zaman göstermişlerdir. 18. Yüzyıl gelenekleri, saatleri büyük bir özenle inciler ve değerli taşlarla bezemiştir.

19. yüzyıl ise, tüm bu feminen çizgilere ek olarak bileziğin ortaya çıkışına şahit olmuştur. Yaygın inancın aksine, ilk kol saatleri, cep saatlerinin algılanan maskülen şıklığına karşı kalıcı bir tercih olarak sürdürecek erkekler tarafından benimsenmeden önce, kadınlar tarafından takıldı. Kolsuz Regency ve Empire stili giysiler, kolları ve bilekleri açığa çıkardığından; kuyumcuları bu bölgerleri süslemeye teşvik etti. Bazıları, içine bir de saat mekanizması yerleştirmeyi akıl etti.

Böyle başyapıtlar ancak mekanik mükemmellik ve mücevher teknikleri alanlarında ustalaşan Jaeger-LeCoultre saat atölyeleri tarafından yaratılabilirdi.

Jaeger-LeCoultre'nin eşsiz saat koleksiyonu, Damas Türkiye tarafından işletilen Nişantaşı Altın Sokak'ta bulunan Jaeger-LeCoultre Boutique'nin yanı sıra, Kanyon Alışveriş Merkezi'ndeki "Damas" butiğinde, Istanbul Flyinn Alışveriş Merkezi'ndeki "Sapphire" ile Ankara Armada ve Kentpark Alışveriş Merkezleri'nde konumlanan "Greenwich" butiklerinde saat severlerin beğenisine sunuluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dıane Kruger Met Costume Instıtute Gala'da Jaeger-LecOultre Vıntage Saat Taktı. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement