(AYDIN)- Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü, Didim ilçesinde bulunan 13 atık su terfi merkezinde yenileme ve modernizasyon çalışması gerçekleştirdi.
Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin 17 ilçesinde sürdürülen çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda ASKİ Genel Müdürlüğü, Didim ilçesinde bulunan 13 atık su terfi merkezinde yenileme ve modernizasyon çalışması gerçekleştirdi. 40 milyon TL yatırımla hayata geçirilen çalışmalarla, yüz binlerce kişiye hizmet veren tesisler baştan sona yenilendi. Çalışmalar doğrultusunda terfi merkezlerinin mekanik ve elektrik sistemleri yenilenirken, altyapı sistemleri güncel ihtiyaçlar ve teknolojik standartlara uygun hale getirildi. Yapılan düzenlemelerle sistem performansı artırıldı, enerji verimliliği sağlandı ve hizmet sürekliliği güçlendirildi.
Yatırımlar ile Didim'de altyapı hizmetlerinin daha sağlıklı ve sürdürülebilir şekilde yürütülmesi hedeflenirken, olası arıza ve kapasite sorunlarının önüne geçilmesi amaçlanıyor. Yenilenen terfi merkezlerinin uzun yıllar hizmet vermesi planlanıyor.
Son Dakika › Güncel › Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden Didim'e 40 Milyon TL Yatırım - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?