Dilek'lere Uzanan El - Son Dakika
Güncel

Dilek'lere Uzanan El

Dilek\'lere Uzanan El

MHP Kadın Kolları Başkanı Dilek Günaydın, MHP Merkez İlçe Başkanı Ramazan Pala ve beraberindeki heyet ile birlikte 6 Nokta Körler Derneği Başkanı İsmail Er'i ziyaret etti.

13.01.2012 17:46  Güncelleme: 17:47

Ziyarette ayrıca kadın kolları tarafından düzenlenen kermesten elde edilen bağışı da kendisine takdim etti.

Göreve geldiği kısa zaman içinde tüm sivil toplum kuruluşlarının, derneklerin desteğini ve beğenisini kazanan MHp Kadın Kolları Başkanı Dilek Günaydın ve yönetimi yardım için adeta gece gündüz çalışıyor. Her fırsatta düzenledikleri kermeslerden elde ettikleri gelirleri, şeheti aileleri, gaziler ve tüm sevil toplum örgütlerine yaptığı destek ve yardımlarına bir yenisini daha ekledi. Bu kapsamda son düzenledikleri kermesten elde edilen geliri 6 Nokta Körler Derneği Başkanı İsmail Er'e takdim etti.

Gerçekleştirilen ziyarete MHP Kadın Kolları Başkanı Dilek Günaydın, MHP Merkez İlçe başkanı Ramazan Pala, MHP Belediye meclis Üyesi Havva Gökdoğan'ın yanısıra çok sayıda kadın kollarına üye bayanlar katıldı. Yapılan ziyarette konuşan MHP Merkez İlçe Başkanı Ramazan Pala, şunları söyledi. "MHP kadın kolları başkanımız sayın Dilek Günaydın'ın öncülüğünde başlatılan sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında yürüttükleri çalışmaları takdirle izliyoruz.

Her fırsatta şehit, gazi ve diğer dernekler yararına kermesler düzenleyerek onları unutmadıkları ve maddi manevi destekle arkasında olduklarını beyan etmektedir. Sayın kadın kolları başkanımızı bu hassasiyetinden dolayı tebrik ediyor, MHP oarak kendilerinin sonuna kadar arkalarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz."dedi.

Diğer taraftan görüşlerini belirten MHP Kadın Kolları Başkanı Dilek Günaydın ise Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında karınca kararınca tüm derneklere aynı seviyede yaklaşarak onların maddi ve manevi her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz.

Geçtiğimiz aylarda şehit aileleri, gazi dernekleri gibi yerlere yaptığımız bağışlarımızın sonuncunu da bugün Altı nokta Körler Derneği'ne yapıyoruz. Rakamın az veya çok olmasından ziyade onların yer zaman yanında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz. Biz MHP olarak son günlerde zor bir süreçten geçsek de yılmadan moralimizi bozmadan aynı tempoyla çalışmalarımıza devam ediyoruz."dedi.

Son olarak gerçekleştirilen ziyaret ve bağıştan duyduğu memnuniyeti ifade eden Altı nokta Körler derneği Başkanı İsmail Er ise, MHP kadın kollarının ve yönetiminin tüm derneklere son derece yakından ilgilendiğinin altını çizerek, kendilerinin maddi destekten çok manevi desteğe ihtiyacı olduklarını belirterek, MHP Kadın Kolları Başkanı Dilek Günaydın ve MHP Merkez İyçe Başkanı Ramazan Pala ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dilek'lere Uzanan El - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement