Disney Live Antalya'da - Son Dakika
Güncel

Disney Live Antalya'da

Disney Live Antalya\'da

İstanbul Çocuk Tiyatrosu (ICT) tarafından sahnelenen 'Disney Live! Mickey'nin Müzik Festivali' Antalya'da perde açtı.

23.04.2013 02:08  Güncelleme: 08:15

Rixos Hotels ana sponsorluğunda Antalya'ya gelen 'Disney Live! Mickey'nin Müzik Festivali' Antalya Akvaryum'da düzenlenen kırmızı halı törenin ardından ilk gösterisini gerçekleştirdi. Disney'in efsane karakterleri Mickey, Minnie, kırmızı halı törenine limuzinle geldi.

Limuzinin kapısında Mickey ve Minie'yi Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, ICT İcra Kurulu Başkanı Kemal Gürkaynak, The Walt Disney Company Türkiye, Yunanistan ve Kıbrıs Ülke Müdürü Sinan Ceylan ve Feld Entertainment Avrupa, Ortadoğu ve Afrika'dan Sorumlu Başkan Yardımcısı Horacio Renna karşıladı. Kırmızı halıda yürüyen Mickey ve Minnie Hollywood yıldızlarını aratmadı ve patlayan flaşlar arasında çocukları ve aileleri coşkuyla selamladı.

ÖZEL ÇOCUKLAR İZLEDİ

Konuklar düzenlenen kokteylin ardından Antalya Akvaryum'un teras katında kurulan özel Disney Live Tiyatrosu'nda 'Disney Live! Mickey'nin Müzik Festivali'nin ilk gösterisini izledi. İlk gösterimin özel konukları ise Antalya'da yaşayan LÖSEV- Lösemili Çocuklar Vakfı'na kayıtlı ve tedavisi devam eden çocuklar ve aileleri oldu. Antalya Valisi Ahmet Altıparmak da gösteriyi izleyenler arasında yer aldı.

TURİZM DESTİNASYONU

Gösterinin ana sponsoru Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, grup olarak Antalya'da turizm çeşitlendirmesine duyarlı bir topluluk olduklarını belirterek, Antalya'nın çok önemli bir turizm destinasyonu olması için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Sadece otel yatırımı değil, onun dışında eğitim ve eğlence gibi konulara da çok ilgiliyiz diye konuştu.

Antalya'nın aileler için çok önemli bir turizm merkezi olduğunu belirten Tamince, şunları söyledi Hepimizin ortak eleştirileri var. 'Turistler otellerden çıkmıyor'. Bundan sonra Antalya'ya gelen misafirlerimize dünyaca bilinen gösteriler sunmuş olacağız. Eminim ki, bu tip organizasyonlar Antalya'ya gelip kalan çocuklar için çok önemli olacaktır. Aileler Antalya'ya çocuklarıyla çok fazla seyahat ediyor. Biz biliyoruz ki aileleri yönlendiren çocuklarıdır. Antalya çocuklara duyarlı bir turizm merkezi. Bu gibi teşebbüslerde geç kaldık ama bundan sonra hızla artacaktır.

2013 PARLAK BİR YIL

Turizm sezonunun hakkında da değerlendirmelerde bulunan Fettah Temince, Sezon iyi görünüyor. Türkiye'nin gelişmesine paralel çok önemli rezervasyonlar alıyoruz. 2013 parlak bir yıl olacaktır dedi.

GÖSTERİYE YOĞUN İLGİ

ICT İcra Kurulu Başkanı Kemal Gürkaynak ise gösteriminin Antalya'da yapılmasının en büyük hayalleri olduğunu belirterek destekleri için Rixos Grup ve Fettah Tamince'ye teşekkür etti. Antalya'daki gösterimlere yoğun bir ilgi olduğunu kaydeden Gürkaynak, 1928 yılında ortaya çıkmış dünyada en fazla bilinen iki karakterini bir şov içinde getirmek büyük bir hayaldi dedi.

DISNEY DÜNYASI

Disney Live! Mickey'nin Müzik Festivali tüm Disney sahne gösterileri içerisinde en keyifli olanlardan biri olarak gösteriliyor. İçerisinde müzik ve dans olduğu için 7'den 70'e herkesin çok eğlendiği bir müzikal tiyatroda Mickey Mouse ve arkadaşları Minnie, Donald ile Goof ile 'Küçük Deniz Kızı', 'Aladdin' ve Disney Pixar'dan 'Oyuncak Hikayesi'nin yıldızlarının da aralarında bulunduğu 25'ten fazla Disney kahramanı aynı gösteride yer alıyor. İçerisinde Beyonce, Black Eyed Peas, Baha Men gibi yabancı sanatçıların yanı sıra bir Sezen Aksu klasiği olan Kenan Doğulu'nun seslendirdiği 'Çakkıdı' parçası da bulunan gösterim, kısa bir süre için Antalya'da önce Türkçe ve sonrasında yabancı turistler için İngilizce ve Rusça Sahnelenecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Disney Live Antalya'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement