Doktordan Hastaya Çirkin Soru: Neden Müslüman Oldun - Son Dakika
Son Dakika Logo

Doktordan Hastaya Çirkin Soru: Neden Müslüman Oldun

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Doktordan Hastaya Çirkin Soru: Neden Müslüman Oldun

İsveç devlet televizyonu SVT'ye konuşan İsveçli Müslüman kadın Amirah Abumterak, doktor hakkında hastane müfettişliğine ve hastane kuruluna ayrı ayrı şikayette bulunduğunu belirtti.

İsveç devlet televizyonu SVT'ye konuşan İsveçli Müslüman kadın Amirah Abumterak, doktor hakkında hastane müfettişliğine ve hastane kuruluna ayrı ayrı şikayette bulunduğunu belirtti. Bir yakınının ölümünden sonra depresyona girdiğini ve ilaç yazdırmak için Gevle kentinde bir hastaneye başvurduğunu belirten Abumterak, şunları söyledi:

"Doktor, benim hastalığımla ilgileneceğine, bana 'DEAŞ'a destek veriyor musun?', Neden Müslüman oldun' gibi rencide edeci sorular sordu. Sorulardan oldukça rahatsızlık duydum. Doktorun benim hakkımda yazdığı rapor posta ile elime ulaştı. Raporda, 'Mavi gözlü, örtülü normal bir Müslüman' şeklinde ifadeler yer alıyor. İnsanın değerleri ile çelişen bir rapor."

Kaynak: Hürriyet

Advertisement