Dortmundlu Futbolcular Tavuktan Zehirlendi - Son Dakika
Güncel

Dortmundlu Futbolcular Tavuktan Zehirlendi

Dortmundlu Futbolcular Tavuktan Zehirlendi

İSPANYA'daki kamp sırasında futbolcular tavuk yiyince bağırsakları bozuldu.

11.01.2018 12:29

İSPANYA'daki kamp sırasında futbolcular tavuk yiyince bağırsakları bozuldu. Aralarında Nuri Şahin'in de bulunduğu dokuz futbolcu, sık sık tuvalete gitmek zorunda kaldı. Halsizlik de yaşayan futbolculara takımın doktoru müdahale etti.

İshal olan futbolcuların diğerlerine göre daha fazla tavuk yedikleri ve bu yüzden de zehirlendikleri kaydedildi. Futbolcuların sağlık durumunun iyi olduğu kulüp tarafından bildirildi. Nuri Şahin de dahil ishal sorunu yaşayan tüm futbolcuların pazar günü Wolfsburg ile oynanacak maçta forma giyebilecek durumda olduğu kaydedildi.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Dortmundlu Futbolcular Tavuktan Zehirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement