Doruk Sağlık Grubu'ndan Vefa Örneği - Son Dakika
Güncel

Doruk Sağlık Grubu'ndan Vefa Örneği

Doruk Sağlık Grubu\'ndan Vefa Örneği

Doruk Yıldırım Hastanesi'nde hizmete açılan anjiyo ünitesine, geçtiğimiz yıl, 49 yaşında iken geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Dr. Ertuğrul Çetinkaya'nın adı verildi.

07.03.2016 17:43  Güncelleme: 17:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doruk Yıldırım Hastanesi'ndeki törene; Doruk Sağlık Grubu Medikal Direktörü Dr. Mustafa Esgin, Doruk Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ömer Yavuz Namlı, rahmetli Dr. Ertuğrul Çetinkaya'nın eşi Harika, kızı Aysu, babası Halil İbrahim, kardeşi Mehmet Fatih ve yengesi Tülin Çetinkaya ile çok sayıda doktor ve vatandaş katıldı.

Anjiyo ünitesi açılışı öncesinde konuşan Sağlık Grubu Medikal Direktörü Dr. Mustafa Esgin, "Bizim için hem anlamlı, hem zor bir gün. Bütün ölümler anidir. Ertuğrul kardeşimiz de hayatının baharında vefat etti. Bizim acil servisimizin kurucusuydu. Yıllarca burada hizmet etti. Belki binlerce hastanın kurtulmasına vesile oldu. Ama kader, bir yıl önce kendisi aramızdan ayrıldı. Başta ailesi ve sevenlerine olmak üzere sabır imtihanı düştü. Bu imtihanı da en iyi şekilde yerine getirdiler, Allah onlardan razı olsun" dedi.

Ertuğrul Çetinkaya'nın hizmetlerini hiçbir zaman unutmadıklarını ve unutmayacaklarını söyleyen Dr. Mustafa Esgin, "Bugün, biz Ertuğrul'u unutmadığımızı, onunla birlikte olduğumuzu ve onun hizmetlerinin burada devam ettiğini hatırlatıyoruz. Ertuğrul, iyi bir eşti, iyi bir babaydı, iyi bir doktordur, iyi bir arkadaştı. Biz vefatından sonra buna şahitliğimizi yerine getirmiştik, şuanda yine yineliyoruz. Yeni hayatların kurtulmasına vesile olacak bu anjiyo ünitemizin, birçok hayatın kurtulmasına vesile olmasını ve Ertuğrul kardeşimizin amel defterinin açık tutması dileğiyle hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

"Allah, Doruk Sağlık Grubu'na zeval vermesin"

Törene katılan Dr. Ertuğrul Çetinkaya'nın kardeşi Emekli Albay Mehmet Fatih Çetinkaya da, "Böyle bir açılışta ağabeyimin anılması bizim için çok büyük bir onur. Biz zaten Doruk Sağlık Grubu'nun ailemizi yalnız bırakmadığını biliyorduk. Onların desteklerini bu zor geçen bu bir yıl içinde hep hissettik. Allah, Doruk Sağlık Grubu'na zeval vermesin. Ağabeyim onlarla çalışmaktan hep gurur duymuştu. Buranın bir parçası olmaktan hep onur duymuştu. Biz de bir şekilde bu ailenin bir parçası olmaktan ve ağabeyimin adının bu anjiyo ünitesine verilmesinden çok mutlu olduk, onur duyduk. Bazen söyleyecek kelime olmuyorsa, işte bu kelimenin bittiği yerdir. Ben sadece şükranlarımı sunuyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından anjiyo ünitesinin açılışı kesilen kurdele ve dualar ile yapıldı. Tören sonunda Dr. Ertuğrul Çetinkaya'nın hayrına lokma da dağıtıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Doruk Sağlık Grubu'ndan Vefa Örneği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement