Dsp Genel Sekreteri Erçelebi: DSP Yapılacak Yerel Seçimlerde Halkımızın Güvenini Kazanacak - Son Dakika
Güncel

Dsp Genel Sekreteri Erçelebi: DSP Yapılacak Yerel Seçimlerde Halkımızın Güvenini Kazanacak

Dsp Genel Sekreteri Erçelebi: DSP Yapılacak Yerel Seçimlerde Halkımızın Güvenini Kazanacak

DSP Genel Sekreteri Hasan Erçelebi, Demokratik Sol Parti'nin yapılacak yerel seçimlerle halkın güvenini kazanacaklarını belirterek, "Demokratik Sol Parti kendi örgütlerine ve halkımızın gücüne inanan, ilkelerinden ödün vermeyen, doğrultu"...

05.12.2013 12:54

DSP Genel Sekreteri Hasan Erçelebi, Demokratik Sol Parti'nin yapılacak yerel seçimlerle halkın güvenini kazanacaklarını belirterek, "Demokratik Sol Parti kendi örgütlerine ve halkımızın gücüne inanan, ilkelerinden ödün vermeyen, doğrultu tutarlılığı olan bir partidir" dedi.

DSP Genel Sekreteri Erçelebi, yerel seçimlerle ilgili yaptığı açıklamada, yaklaşan yerel seçimlerde, kendi gücüne güvenemeyen bazı partilerin, kendi partileriyle işbirliği içinde olduklarını beyan aracılığı ile yaymaya çalıştıklarını vurgulayarak şunları kaydetti:

"Demokratik Sol Parti 30 Mart 2013 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde kendi adaylarıyla halkımızın güvenini kazanacaktır. O yüzden hiçbir partiyle ve cepheyle işbirliği yapmamız söz konusu değildir. Demokratik Sol Parti kendi örgütlerine ve halkımızın gücüne inanan, ilkelerinden ödün vermeyen, doğrultu tutarlılığı olan bir partidir."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Dsp Genel Sekreteri Erçelebi: DSP Yapılacak Yerel Seçimlerde Halkımızın Güvenini Kazanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement