Düzce'de Sağanak Yağış Sonucu Gündolaması Köyünde Evler Su Altında - Son Dakika
Güncel

Düzce'de Sağanak Yağış Sonucu Gündolaması Köyünde Evler Su Altında

Düzce'nin Yığılca ilçesinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle Gündolaması köyünde birçok evi su bastı. Düzce Valisi Cevdet Atay incelemelerde bulunmak üzere köye giderken, köyde hasar tespit çalışması başlatıldı. Sağanak yağışın etkisiyle Yığılca ilçesi ve yakın köylerde su taşkınları yaşandı. Gündolaması köyünde de birçok ev su altında kaldı. Vali Atay, köye giderek incelemelerde bulundu ve hasar tespit çalışmaları başlatıldı. İl Özel İdaresi ekipleri de taşan derelerde biriken odun ve ağaç parçalarını temizlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

09.07.2023 11:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DÜZCE'nin Yığılca ilçesinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle Gündolaması köyünde birçok evi su bastı. Düzce Valisi Cevdet Atay incelemelerde bulunmak üzere köye giderken, köyde hasar tespit çalışması başlatıldı.

Düzce'de gece saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış, sabah saatlerinde etkisini artırdı. Sağanak, Yığılca ilçesi ve yakın köylerde su taşkınlarına sebep oldu. İlçe yakınındaki Gündolaması köyünde de su taşkınları meydana geldi. Köyde birçok evi su bastı.

Düzce Valisi Cevdet Atay, sabah erken saatlerde su baskınlarının yaşandığı köye gitti. Bölgede hasar tespit çalışması başlatıldı. İl Özel İdaresi ekipleri taşan derelerde biriken odun ve ağaç parçalarını toplamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Düzce\'de Sağanak Yağış Sonucu Gündolaması Köyünde Evler Su Altında
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Düzce'de Sağanak Yağış Sonucu Gündolaması Köyünde Evler Su Altında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement