Edirne - Ünlü Manken Musayeva, Güzellik Salonu Açtı - Son Dakika
Güncel

Edirne - Ünlü Manken Musayeva, Güzellik Salonu Açtı

Edirne - Ünlü Manken Musayeva, Güzellik Salonu Açtı

Ünlü manken Musayeva, güzellik salonu açtıEDİRNE'de bir güzellik salonu açılışına katılan ünlü manken Günay Musayeva, bir bayan müşteriye uygulanan seansa katılarak epilasyon cihazı kullandı.

26.11.2016 18:10

Ünlü manken Musayeva, güzellik salonu açtı

EDİRNE'de bir güzellik salonu açılışına katılan ünlü manken Günay Musayeva, bir bayan müşteriye uygulanan seansa katılarak epilasyon cihazı kullandı.

Edirne'ye bir güzellik salonu açılışı için gelen ünlü manken Günay Musayeva, açılışa katılanların sevgisiyle karşılandı. Siyah önden dekolteli tek parça siyah elbiseyle açılışa katılan Günay Musayeva güzelliğiyle dikkatleri üzerine çekti. Ünlü manken sevenleriyle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Edirne tanınmış iş adamlarından Ali Soydan'ın güzellik salonu açılışına, Edirne Belediye Başkanı CHP'li Recep Gürkan, AK Parti İl Başkanı İlyas Akmeşe ile davetliler katıldı.

Ünlü manken Musayeva güzellik salonunun açılış kurdelesini kesmesinin ardından epilasyon cihazının başına geçerek kadın bir müşterinin tüylerini aldı. İlk defa böyle bir cihazı kullandığını söyleyen Musayeva, önümüzdeki günlerde bir televizyon kanalında moda yaraşmasında juri olarak ekranlarda olacağını söyledi. Günay Museyava açılış sonrası Edirne'nin meşhur tava ciğerini yemesinin ardından kentten ayrıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Edirne - Ünlü Manken Musayeva, Güzellik Salonu Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement