Eğitime Katkı Gecesine Hazırlanıyorlar - Son Dakika
Güncel

Eğitime Katkı Gecesine Hazırlanıyorlar

Eğitime Katkı Gecesine Hazırlanıyorlar

Türk Alman Yardım Sevenler Derneği'nin 28 Mart'ta gerçekleştirmeye hazırlandığı gecenin tanıtımı, sponsorlardan Organo Gold'un ofisinde yapıldı.

17.03.2014 17:14

Türk Alman Yardım Sevenler Derneği'nin 28 Mart'ta gerçekleştirmeye hazırlandığı gecenin tanıtımı, sponsorlardan Organo Gold'un ofisinde yapıldı. Organo Gold'un temsilcilerinden Sultan Tayyar, eğitim konusuna önem verdiklerini için bu etkinliği desteklediklerini belirtti.

ŞİMDİ 20 ÖĞRENCİYE BURS VERİYORUZ

Gece hakkında bilgi veren Derneği Başkanı Necmiye Öztürk ise, 'Davetlilere güzel bir gece yaşatmak istiyoruz. Geceye eğitime destek vermek isteyen duyarlı bütün vatandaşlarımız davetlidir. Gece hazırlıkları için çok emek verdik. Her biri eğitim gönüllüsü olan anneler hiç durmadan çalışıyorlar. Geceye gelenler müzik eşliğinde hem eğlenecekler hem de Türkiye'de burs verilen çocuklara katkı sağlayacaktır. Burs verdiğimiz öğrenci sayısı 20'ye ulaştı' diye konuştu. Türk Alman Yardım Sevenler Derneği'nin 28 Mart'ta gerçekleştireceği 10. Eğitime Katkı Gecesi'nde Hüner Coşkuner, İsmail Özkan, Muhabbet ve Kadir Şahin Orkestrası sahne alacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eğitime Katkı Gecesine Hazırlanıyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement