Ekinci: Hizmeti en Ücra Noktalara Kadar Götürüyoruz - Son Dakika
Güncel

Ekinci: Hizmeti en Ücra Noktalara Kadar Götürüyoruz

Ekinci: Hizmeti en Ücra Noktalara Kadar Götürüyoruz

Şanlıurfa'nın Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ilçenin en ücra mahallelerine kadar hizmet götürdüklerini söyledi.

18.09.2015 10:43

Şanlıurfa'da yaklaşan kış ayları öncesi çalışmalarına hız veren Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Başkan Ekinci'nin 'Kış aylarında çamurlu yol kalmayacak' talimatı üzerine mesailerini arttırdı.

Kış aylarına yönelik hazırlıklarını sürdüren Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin son durağı Akşemsettin Mahallesi oldu. Mahalledeki çalışmalarına bölgenin en yüksek noktasında bulunan Müslüm Gülel İlkokulu'nun yol problemi ile devam eden ekipler, ayrıca alanda parke yapım çalışmalarını yürüttü.

Alanda inceleme yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, işçi eldivenlerini giyerek bir süre kendisi de parke taşı döşedi. Mahalle Muhtarı Ahmet Eskiler ile birlikte mahallede bir takım incelemelerde bulunan Ekinci, yapımı devam çalışmaları da yerinde inceledi.

Buradaki açıklamasında 'Eyyübiye'yi birlikte yeniden inşa edeceğiz' ifadelerini kullanan Ekinci sözlerini şöyle sürdürdü: "Akşemsettin Mahallesi'nde özellikle de yol konusunda sıkıntılar vardı ve şu anda görüldüğü gibi ekiplerimiz burada kilitli parke taşı döşeme işini yapıyorlar. Eğitim ve öğretim yılı başlamadan öğrenci ve öğretmenlerimizin okullarına kolay bir şekilde giriş ve çıkışlarını sağlamak adına bu yollar bugün yapılarak açılacaktır. Müslüm Gülel İlkokulu ve çevresini geziyoruz ve dolaşıyoruz. Görüldüğü gibi burada da kilitli parke taşı döşeme işini yapıyoruz ve umarım kış aylarına girmeden vatandaşlarımızın acil olarak bizlere iletmiş oldukları taleplerini yerine getireceğiz.

Kırsalda belediye çalışmalarımızda epey bir mesafe kat ettik ve yüzde 80 olarak hemen hemen bitirdik. Tabi ki şehir merkezinde de imarlı olan yerlerde de çalışmalarımız devam ediyor ve inşallah kısa bir süre zarfında bu hedefimize ulaşırız.

Buradan da kastımız daha yaşanılabilir bir Eyyübiye olarak güzel ve mutlu bir ilçe olarak halkıyla iç içe olan bir belediye olmak. Böyle bir iddiamız var ve bunu da şimdiye kadar da çok şükür gerçekleştirdik. Bu tip çalışmalarımız vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda hızlı bir şekilde devam edecektir."
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Ekinci: Hizmeti en Ücra Noktalara Kadar Götürüyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement