El Emekleri Görücüye Çıktı - Son Dakika
Güncel

El Emekleri Görücüye Çıktı

El Emekleri Görücüye Çıktı

Gölbaşı'nda açılan el sanatları ve dikiş nakış kursuna katılan kursiyerlerinin yaptıkları el işleri görücüye çıktı.

29.05.2013 18:20

Gölbaşı'nda el sanatları ve dikiş nakış kursuna katılan kursiyerlerinin yaptıkları el işleri, Gölbaşı Belediyesi Zübeyde Hanım Aile Yaşam Merkezi'nde görücüye çıktı.

Gölbaşı Belediyesi, Atatürk Toplum Merkezi ve Gölbaşı Halk Eğitim Merkezi'nin ortaklaşa düzenlediği el sanatları ve dikiş nakış kursu sergisinin açılışına Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, eşi Seher Odabaşı, Atatürk Toplum Merkezi Gölbaşı Müdürü Mizyel Zorluoğlu ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Oğuz Yücel ve çok sayıda davetli katıldı.

"EL ELE VERMEDEN BİRŞEY OLMUYOR"

El emeği göz nuru serginin açılışında konuşan Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, el ele vermeden birşey olmadığına dikkat çekerek "Bir elin nesi var iki elin sesi var misali bu yeri tahsis ettikten sonra değerli hanımefendiler burada çok büyük emekler verdiler. Halk Eğitim Merkezimizin öğretmenleri de destek oldular. Kursiyerlerimizin yaptıkları bu güzel emeklerini görmek beni çok mutlu etti. Hanımlarımıza destek olmak, yanlarında olmak bizim en büyük görevimizdir" dedi.

KREŞ ÖĞRENCİLERİNİN GÖSTERİSİ

Bu arada Atatürk Toplum Merkezi'nde bulunan kreşteki miniklerin hazırladığı gösteri ilgiyle izlenirken Başkan Yakup Odabaşı'nın eşi Seher Odabaşı da, anaokulu öğrencilerinin karnelerini dağıttı.

Daha sonra el sanatları ve dikiş nakış kursunun bayan öğrencilerine sertifikaları verildi.

Kaynak: Bültenler

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement