Elazığ'da Metan Gazından Zehirlenen 2 Kişi Öldü, 1'i Yaralı - Son Dakika
Güncel

Elazığ'da Metan Gazından Zehirlenen 2 Kişi Öldü, 1'i Yaralı

Elazığ’da, su pompasını çalıştırmak için kuyuya giren 3 kişiden 2’si karbonmonoksit ve metan gazından zehirlenerek hayatını kaybetti, yaralanan 1 kişi de hastanede tedavi altına alındı.

17.05.2014 13:38

Elazığ'da, su pompasını çalıştırmak için kuyuya giren 3 kişiden 2'si karbonmonoksit ve metan gazından zehirlenerek hayatını kaybetti, yaralanan 1 kişi de hastanede tedavi altına alındı.

Edinilen bilgilere göre olay, Maden ilçesine bağlı Gezin kasabası yakınlarında meydana geldi. Bir evin yanında bulunan su kuyusundaki su pompasını çalıştırmak için kuyuya inen 3 kişiden 2'si karbonmonoksit ve metan gazından zehirlenerek hayatını kaybetti. 1 kişi ise baygın halde kurtarıldı.

Yaralı, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Elazığ'da Metan Gazından Zehirlenen 2 Kişi Öldü, 1'i Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement